Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Stadium, το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό

Marfin Stadium θα είναι η επωνυμία του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό. Οι Marfin Egnatia Bank και Marfin Investment Group πρόσφεραν ποσό άνω των 2 εκατ. ευρώ κερδίζοντας δικαίωμα ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου.

Marfin Stadium, το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό
Marfin Stadium θα είναι η επωνυμία του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, στον διαγωνισμό που διεξήγαγε θυγατρική εταιρία του Δήμου Αθηναίων η Marfin Egnatia Bank και η Marfin Investment Group πρόσφεραν ποσό άνω των 2 εκατ. ευρώ που είχε ως μίνιμουμ προϋπόθεση ο εν λόγω διαγωνισμός, κερδίζοντας το δικαίωμα ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει για το θέμα της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού: 

"Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008, από την εκτελεστική επιτροπή της εταιρίας Διπλή Ανάπλαση Α.Ε. η αποσφράγιση και o έλεγχος των προσφορών του ανοιχτού διαγωνισμού για την ονοματοδοσία (naming rights) του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων στην περιοχή του Βοτανικού.

Στον διαγωνισμό υπέβαλε προσφορά η σύμπραξη των εταιριών MARFIN EGNATIA BANK και MARFIN INVESTMENT GROUP με ποσό που υπερβαίνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 10 χρόνια.

Η τελική απόφαση για την ανάδειξη του ονοματοδότη αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες από το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας Ειδικού Σκοπού, Διπλή Ανάπλαση Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v