Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: "Χτυπά" την τουρκική λοταρία

Και επισήμως δημοσιοποιήθηκε σήμερα στη γείτονα η κοινοπρακτική είσοδος του ΟΠΑΠ στην αναμενόμενη διαδικασία διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του Milli Piyango (της λοταρίας) στην Τουρκία.

ΟΠΑΠ: Χτυπά την τουρκική λοταρία
Και επισήμως δημοσιοποιήθηκε σήμερα στη γείτονα η κοινοπρακτική είσοδος του ΟΠΑΠ στην επερχόμενη διαδικασία διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του Milli Piyango (της λοταρίας) στη Τουρκία.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις οι συνεταίροι του ΟΠΑΠ θα είναι οι τουρκικοί επιχειρηματικοί ομιλοι Dogus και η Alarco. O Πρόεδρος της Dogus κ. Ferit Sahenk δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στη Κωνσταντινούπολη την απόφασή του να συστήσει κοινοπραξία με τις άλλες δύο εταιρείες.

Αρχικά, οι συζητήσεις περιελέμβαναν και τέταρτη εταιρεία, την FIBA που για άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο, δεν πέρασε στο τελικό σχήμα.

H πρώτη ειναι εταιρεία στον μετοχικό έλεγχο της οποίας ανήκει η Garanti Bank, η δε δεύτερη ειναι κατασκευαστική εταιρεία με προβεβλημένα projects όπως τα αεροδρόμια της ‘Αγκυρας και Κωνσταντινούπολης.

To euro2day πρώτο απο τα ελληνικά μέσα ανέφερε σε σχόλιο της στήλης «Χαμαιλέων» την περασμένη Παρασκευή τα ονόματα των εταίρων του ΟΠΑΠ με τον Πρόεδρό του κ. Χατζηεμμανουήλ να τα επιβεβαιώνει μετά απο δύο μέρες, την Κυριακή, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ενδιαφερόμενη για την ιδιωτικοποίηση του Milli Piyango φέρεται και η Intralot που πρόσφατα «κέρδισε» τον διαγωνισμό για το Τουρκικό Στοίχημα με αμφίβολα, κατά τις εκτιμήσεις αναλυτών και αγοράς, αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v