Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Υπογραφή συμφωνίας με Microsoft

Συμφωνία με τη Microsoft για τη δημιουργία του πρώτου Πιστοποιημένου Κέντρου στη Βόρειο Ελλάδα για το λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), υπέγραψε η Logismos.

Logismos: Υπογραφή συμφωνίας με Microsoft
Συμφωνία με τη Microsoft για τη δημιουργία του πρώτου Πιστοποιημένου Κέντρου στη Βόρειο Ελλάδα για το λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), Microsoft Business Solutions-Navision, υπέγραψε η Logismos.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Logismos ως Microsoft Certified Business Solutions Partner θα προωθεί και θα υποστηρίζει το προϊόν αυτό, πλαισιώνοντάς το με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, εκπαίδευσης, υποστήριξης και διαχείρισης τεχνολογίας.

Τέλος, σημειώνεται ότι για το σκοπό αυτό η Logismos δημιούργησε μία νέα Επιχειρηματική Μονάδα (Business Unit), οι δραστηριότητες της οποίας συμπληρώνουν τις μέχρι τώρα δραστηριότητες της Logismos και διευρύνουν ακόμη περισσότερο το τμήμα της αγοράς στο οποίο στοχεύει με τα προϊόντα λογισμικού που ήδη παράγει, εγκαθιστά και υποστηρίζει με επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v