Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

logismos: Αγορά ιδίων μετοχών έως το 10%

Τη μη διανομή μερίσματος, την αύξηση των μελών και την εκλογή νέου ΔΣ καθώς και την αγορά ιδίων μετοχών αποφάσισε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της logismos που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 24/6 με απαρτία 52,434%.

logismos: Αγορά ιδίων μετοχών έως το 10%
Τη μη διανομή μερίσματος, την αύξηση των μελών, την εκλογή νέου ΔΣ καθώς και την αγορά ιδίων μετοχών αποφάσισε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της logismos που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 24/6 με απαρτία 52,434%.

Αναλυτικά η ΓΣ επιβεβαίωσε, ότι δεν θα γίνει διανομή μερίσματος για τη χρήση αυτή λόγω μικρής κερδοφορίας.

Επιπλέον αποφάσισε την αύξηση του αριθμού των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από 5 σε 6, εξέλεξε ένα νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία (2009-2013) και καθόρισε τη ιδιότητα σε κάθε μέλος ως εκτελεστικού, μη εκτελεστικού και ανεξάρτητου μη εκτελεστικού.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τα εξής μέλη με την έναντι εκάστου ιδιότητα:

. Μάρκος Δούφος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
2. Ιωάννης Δούφος, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος
3. Αλέξανδρος Δούφος, Εκτελεστικό Μέλος
4. Νικόλαος Παππάς, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. Ιωάννης Σταύρου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. Κωνσταντίνος-Νικηφόρος Κωστούλας, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Επίσης η Γενική Συνέλευση όρισε δύο ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κ.κ. Νικόλαο Παππά και Ιωάννη Σταύρου. 

Παράλληλα η  Γενική Συνέλευση απεφάσισε τη συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου αποτελούμενη εκ των κάτωθι:

1. Νικόλαος Παππάς, Πρόεδρος Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
2. Ιωάννης Σταύρου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
3. Κωνσταντίνος-Νικηφόρος Κωστούλας, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Τέλος ενέκρινε την απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών με όρια τιμών από 0,08 ευρώ έως 5,00 , εντός χρονικού διαστήματος είκοσι τεσσάρων (24) μηνών δηλ. μέχρι την 24/06/2011, μέχρι ποσοστό 10% του μετοχικού κεφαλαίου και διακράτησή τους για μελλοντική χρήση ως μέσον πληρωμής, με σκοπό την αγορά μετοχών άλλης εταιρείας.

Εξουσιοδότησε δε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως κάνει χρήση της αποφάσεως αυτής κατά την κρίση του και αναλόγως προς τις συνθήκες της Αγοράς. 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μάρκος Δούφος ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση για διάφορα θέματα σχετικά με την εξέλιξη του επενδυτικού σχεδίου και άλλα θέματα σχετικά με την ανάπτυξη και τις δραστηριότητες της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι η εταιρία  ολοκλήρωσε την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 2.340 τ.μ., εκ των οποίων τα 1.640 τ.μ. θα χρησιμοποιηθούν για τα νέα της γραφεία και τα 700 τ.μ. θα διατεθούν προς εκμετάλλευση.

Εκ των 700 τ.μ., η εταιρεία ήδη συμφώνησε την πώληση των 430 τ.μ με τίμημα 960.000 ευρώ.

Στους χώρους αυτούς σχεδιάζεται να εγκατασταθεί το τμήμα υποστήριξης των συστημάτων λογισμικού casino για τη διεθνή αγορά της εταιρείας Octavian International.

Με την κατασκευή του κτιρίου ολοκληρώνεται το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας το οποίο περιελάμβανε και τη δημιουργία εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (Supply chain Management), οι οποίες έχουν ήδη εγκατασταθεί και λειτουργούν με επιτυχία σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v