Ιατρικό: Ματαιώθηκε η συμφωνία με Ντυνάν

Ο στόχος για δημιουργία μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής στην Αττική παραμένει αμετάκλητος, ενώ η συμφωνία ενοικίασης χώρων του Ντυνάν δεν ισχύει, ανακοίνωσε το Ιατρικό. Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Ντυνάν.

Ιατρικό: Ματαιώθηκε η συμφωνία με Ντυνάν
***Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Ντυνάν δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

Ο στόχος για τη δημιουργία μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής εντός της Αττικής παραμένει αμετάκλητος, ενώ η συμφωνία ενοικίασης χώρων του Ερρίκος Ντυνάν δεν ισχύει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του προς το Χ.Α. το Ιατρικό Αθηνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Σε συνέχεια του ερωτήματος του Χ.Α., σας γνωρίζουμε τα εξής:

α) Η Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ έχει εξαγγείλει τη δημιουργία μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής εντός της Αττικής, η οποία και παραμένει αμετάκλητος στόχος της. Η συμφωνία ενοικίασης χώρων του Ερρίκος Ντυνάν από το Ιατρικό Αθηνών δεν ισχύει.

β) Λόγοι επιχειρηματικής εμπιστευτικότητας και προστασίας των μετόχων της εταιρίας δεν μας επιτρέπουν σε περαιτέρω ανάλυση των λεπτομερειών του project. Σε κάθε περίπτωση, κατά τους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς μας, η κλινική θα λειτουργήσει εντός του 2009, οπότε, όπως έχει ρητά αναφερθεί και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις επιπτώσεις της λειτουργίας της νέας μονάδας στα ενοποιημένα μεγέθη του ομίλου".

Σημειώνεται ότι η απόφαση για τη ματαίωση της συνεργασίας μεταξύ του Ιατρικού Αθηνών και του Ερρίκος Ντυνάν είναι οριστική και αμετάκλητη, γεγονός που προκύπτει καθαρά και από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος (παρατίθεται στο επισυναπτόμενο αρχείο) της 27ης Ιουλίου 2009, σύμφωνα με την οποία ακυρώνεται η προηγηθείσα συμφωνία των δυο πλευρών.

***Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Ερρίκος Ντυνάν δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v