Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Aπόφαση για αλλαγή επωνυμίας

Την αλλαγή της επωνυμίας και την τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την εισαγωγή των μετοχών στο Χ.Α., ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γ.σ. της Logismos, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2004.

Logismos: Aπόφαση για αλλαγή επωνυμίας
Την αλλαγή της επωνυμίας και την τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την εισαγωγή των μετοχών στο Χ.Α., ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Logismos, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2004.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η γ.σ. ενέκρινε την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας από Μηχανολογιστική σε Logismos Συστήματα Πληροφορικής.

Επιπλέον, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, πως από το συνολικό ποσό των 161.000 ευρώ, το οποίο είχε προβλεφθεί για την δράση ”Προώθηση και Επικοινωνία”, το ποσό των 54.809,73 ευρώ θα διατεθεί για την ”ανάπτυξη νέων προϊόντων πληροφορικής, αναβάθμιση υφισταμένων προϊόντων και αγορά τεχνογνωσίας”.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται, πως η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας εξέλεξε τον κ. Νικόλαο Γεωργιάδη ως Τακτικό και τον κ. Βασίλειο Γιαννούτσο ως Αναπληρωματικό Ορκωτό Ελεγκτή για την χρήση 2004 και καθόρισε την αμοιβή τους, ενώ ενέκρινε την επ’ αμοιβή απασχόληση μετόχων και μελών Δ.Σ.

Τέλος, αποφασίστηκε να συζητηθούν στην επόμενη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας του έτους 2005, η κεφαλαιοποίηση αφορολογήτων αποθεματικών και η κεφαλαιοποίηση μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v