Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουζάκης: Βελτιώνεται η εικόνα στο α΄ εξάμηνο

Μπορεί σε ενοποιημένη βάση ο κύκλος εργασιών να υποχώρησε στα 8,53 εκατ. το Η1, αυτό όμως οφείλεται στο γεγονός ότι πέρυσι είχαν συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα δραστηριότητες θυγατρικών που ρευστοποιήθηκαν.

Μουζάκης: Βελτιώνεται η εικόνα στο α΄ εξάμηνο
Μπορεί μεν σε ενοποιημένη βάση ο κύκλος εργασιών της Μουζάκης να υποχώρησε από τα 14,1 στα 8,53 εκατ. ευρώ κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο, όμως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πέρυσι είχαν συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα και δραστηριότητες θυγατρικών που ρευστοποιήθηκαν.

Έτσι, σε επίπεδο εισηγμένης εταιρίας, ο κύκλος εργασιών εμφάνισε άνοδο κατά 8,9% λόγω της αυξημένης ζήτησης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο όμιλος Μουζάκη υποχρεώθηκε σε λειτουργικές ζημίες (EBIT) ύψους 3,19 εκατ. (έναντι ζημιών 4 εκατ. κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα) και σε ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας 3,14 εκατ. (έναντι -5,5 εκατ.).

Οι λειτουργικές ταμειακές ροές το πρώτο εξάμηνο ήταν θετικές (+696 χιλ. σε λειτουργικό επίπεδο και +138 χιλ. σε επενδυτικό).

Στις 30 Ιουνίου 2010 ο συνολικός δανεισμός του ομίλου Μουζάκη ανερχόταν σε 3,45 εκατ. ευρώ, όταν στο ταμείο του υπήρχαν 8,8 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v