Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο α’ 6μηνο

Κατά 3% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Logismos στο πρώτο εξάμηνο του 2004 διαμορφούμενες στα 1,703 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 31% και με τα κέρδη προ φόρων να παρουσιάζουν 44% βελτίωση στις 305 χιλιάδες ευρώ.

Logismos: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο α’ 6μηνο
Αύξηση των πωλήσεων αλλά και των κερδών ανακοίνωσε η Logismos για το πρώτο εξάμηνο του 2004.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας ο κύκλος εργασιών στο εξεταζόμενο διάστημα διαμορφώθηκε σε 1,703 εκατ. ευρώ σε σχέση με 1,653 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος που αντιστοιχεί σε αύξηση 3%.

Τα κέρδη προ τόκων, αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) της Logismos ενισχύθηκαν την ίδια στιγμή κατά 31% και έφτασαν στις 873 χιλ. ευρώ από 667 χιλ. ευρώ πέρυσι, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν ενισχύθηκαν κατά 44% διαμορφούμενα στις 305 χιλ. ευρώ από 212 χιλ. ευρώ, πέρυσι.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Logismos δραστηριοποιείται σε δύο κυρίως τομείς της Πληροφορικής. O πρώτος τομέας είναι η ανάπτυξη και παραγωγή λογισμικού εφαρμογών (Application Software) με κύριο προϊόν της Εταιρείας το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (Enterprise Resource Planning E.R.P.) με την εμπορική επωνυμία momentum.

Το momentum έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί με επιτυχία σε περισσότερες από 200 επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων με συνολικό αριθμό χρηστών άνω των 2.300.

Ο δεύτερος τομέας είναι η ολοκλήρωση έργων πληροφορικής, όπου η Εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Εκτός από το κύριο προϊόν της που είναι το momentum erp, η Logismos, έχει αναπτύξει και νέα προϊόντα λογισμικού όπως momentum warehouse management system (Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Αποθηκών για Βιομηχανικές Επιχειρήσεις), momentum budget (Σύστημα Ολοκληρωμένου και Δυναμικού Προϋπολογισμού), momentum ergon (Σύστημα Διαχείρισης Έργων) και momentum e-order (Σύστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Παραγγελιών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v