Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεβεντάκης: Συνεργασία με Μουζάκης Εκκοκιστήρια

Επιβεβαιώνει δημοσίευμα αναφορικά με τη συνεργασία της με την Ελ. Μουζάκης Εκκοκιστήρια Σερρών, η Γ. Λεβεντάκης, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται περί ενοικιάσεως των εκκοκκιστηρίων της εταιρίας αλλά περί εκκοκκίσεως σύσπορου βάμβακος για λογαριασμό της ανωτέρω εταιρίας έναντι συμφωνηθείσης αμοιβής ανά κιλό.

Λεβεντάκης: Συνεργασία με Μουζάκης Εκκοκιστήρια
Επιβεβαιώνει δημοσίευμα της εφημερίδας ”Κέρδος”, αναφορικά με τη συνεργασία της με την Ελ. Μουζάκης Εκκοκιστήρια Σερρών, η Γ. Λεβεντάκης, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται περί ενοικιάσεως των εκκοκκιστηρίων της εταιρίας αλλά περί εκκοκκίσεως σύσπορου βάμβακος για λογαριασμό της ανωτέρω εταιρίας έναντι συμφωνηθείσης αμοιβής ανά κιλό

Οπως επισημαίνει η Γ. Λεβεντάκης σε επιστολή της προς το ΧΑ, οι ειδικότεροι όροι και τα αριθμητικά στοιχεία της συμφωνίας κατά την άποψη της εταιρίας, ως εμπιστευτικά, δεν είναι ανακοινώσιμα από λόγους μη γνωστοποίησης των στον ανταγωνισμό.

Η καταρτισθείσα συμφωνία εμπίπτει στις τρέχουσες συναλλαγές και ανάγεται στην συνήθη δραστηριότητα της εταιρίας.

Οι οικονομικές επιπτώσεις της συνεργασίας θα είναι παντοιοτρόπως θετικές για την εταιρία λαμβανομένου υπόψη ότι, λόγω μη εκδόσεως των εγγυητικών επιστολών η εταιρία δεν συγκεντρώνει σύσπορο βαμβάκι από τους παραγωγούς, όπως λεπτομερώς έχουμε ενημερώσει τις Αρχές και το κοινό με την από 11/10/2005 ανακοίνωση για την δημιουργηθείσα κατάσταση και τις προβλεπόμενες επιπτώσεις.

Ειδικότερα από την συνεργασία της εταιρίας με την Ελ. Μουζάκης Εκκοκιστήρια Σερρών εξασφαλίστηκε η λειτουργία των εκκοκκιστηρίων για την τρέχουσα τουλάχιστον περίοδο συγκέντρωσης και εκκόκκισης βάμβακος και η μετά βεβαιότητας κερδοφορία μας από την λειτουργία τους δεδομένης της απόλυτης φερεγγυότητας της Ελ. Μουζάκης Εκκοκιστήρια Σερρών και των σημαντικών ποσοτήτων σύσπορου βάμβακος που θα εκκοκκισθούν.

Η εταιρία θα ανακοινώσει σχετικά για κάθε περαιτέρω εξέλιξη, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v