Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Κουίκ για Τοσουνίδη: Να είναι πιο προσεκτικός - Τι είπε για τις δηλώσεις Καμμένου

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμμένου περί Plan B για τη Συμφωνία των Πρεσπών παρέπεμψε στις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου. «Έχει απαντήσει ήδη ο κ. Κατρούγκαλος» είπε χαρακτηριστικά.

  • Real.gr
Ο Κουίκ για Τοσουνίδη: Να είναι πιο προσεκτικός - Τι είπε για τις δηλώσεις Καμμένου

Ο Τέρενς Κουικ μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών σχολίασε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ Θόδωρου Τοσουνίδη και επεσήμανε ότι «δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στα όργανα του κόμματος», ενώ παράλληλα συνέστησε στον κ. Τοσουνίδη να είναι πιο προσεκτικός.

«Όσο για τις δηλώσεις του κ. Τοσουνίδη, πως “εφόσον η ΝΔ δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσει το όνομα “Μακεδονία” στην ΠΓΔΜ όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση, τότε οι ΑΝΕΛ μπορούν να συζητήσουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόταση μομφής κατά του ΣΥΡΙΖΑ”, έχω να δηλώσω πως δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στα όργανα του κόμματος ή να το έχω ακούσει από τον πρόεδρο. Προφανώς ο εκπρόσωπος Τύπου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Επιπλέον, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμμένου περί Plan B για τη Συμφωνία των Πρεσπών παρέπεμψε στις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου. «Έχει απαντήσει ήδη ο κ. Κατρούγκαλος» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v