Αιματηρή ληστεία με θύμα έναν 59χρονο πυροσβέστη, πατέρα δύο παιδιών, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι που φορούσαν γυαλιά ηλίου και κουκούλες στο κεφάλι, εισέβαλλαν στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, ζήτησαν από την ταμία τα χρήματα.
Εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες και ένας εξ αυτών, ο 59χρονος πυροσβέστης, επιχείρησε να τους εμποδίσει. Τότε ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να πέσει νεκρός.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ παραμένει άγνωστο αν πήραν ή όχι χρήματα. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.