Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακόπηκε για τις 26 Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Το δικαστήριο, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση του Νίκου Μιχαλολιάκου που νόσησε βαριά από κορωνοϊό, ζήτησε αναλυτικό πιστοποιητικό υγείας. Απορρίφθηκαν αιτήματα για αναστολή έκτισης ποινής, Λαγού, Πανταζή, Καλαρίτη, Σταμπέλου.

Διακόπηκε για τις 26 Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Διακόπηκε για τις 26 Ιουλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα αναβολής του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το δικαστήριο, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που νόσησε βαριά από κορωνοϊό, ζήτησε από την υπεράσπισή του να προσκομίσει στην επόμενη συνεδρίαση ένα πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του και εφόσον είναι εφικτό, για την πρόβλεψη των γιατρών ως προς τον χρόνο που απαιτείται για την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του καταδικασθέντος σε κάθειρξη 13 ετών, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης για προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τα αιτήματα για αναστολή έκτισης ποινής που είχαν κατατεθεί από τους Γιάννη Λαγό, Αναστάσιο Πανταζή, Ελπιδοφόρο Καλαρίτη και Γιώργο Σταμπέλο απέρριψε η έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, συντασσόμενη με την εισαγγελική πρόταση.

Ενστάσεις για τη νομιμοποίηση της Πολιτικής Αγωγής, των δικηγόρων υπεράσπισης των θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης, προέβαλαν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το ζήτημα θα κριθεί στην επόμενη δικάσιμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v