Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Χαμηλώνει την τιμή-στόχο η IBG

Οι καταλύτες για τη μετοχή περιλαμβάνουν την ικανότητα παραγωγής ισχυρών ταμειακών ροών, την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των εμπορικών σημάτων, και τη βελτίωση των μεριδίων αγοράς, τονίζει η χρηματιστηριακή.

Σαράντης: Χαμηλώνει την τιμή-στόχο η IBG

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Σαράντης δίνει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, στα 8,8 από 9,7 ευρώ, ενώ διατηρεί σύσταση "buy" μετά και τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εισηγμένης. 

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, υπάρχουν καταλύτες για την εταιρία ενώ και η αποτίμηση δείχνει ελκυστική, παρά την αύξηση του ρίσκου χώρας. 

Ειδικότερα, οι καταλύτες για τη μετοχή περιλαμβάνουν την ικανότητα παραγωγής ισχυρών ταμειακών ροών, την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των εμπορικών σημάτων, και τη βελτίωση των μεριδίων αγοράς.

Η χρηματιστηριακή έχει αναβαθμίσει τις προβλέψεις για τα έσοδα της εταιρίας, προβλέποντας αύξηση 1,4% φέτος και 3% του χρόνου, στα 250,6 εκατ. και 269,6 εκατ. αντίστοιχα. Οι προβλέψεις για τα κέρδη κάνουν λόγο για αύξηση 4,9% φέτος στα 16,3 εκατ. και 21% το 2015 στα 19,8 εκατ. ευρώ.  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v