Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Πετρέλαιο και κέρδη θα δώσουν τάση στο ΧΑ

Η τιμή του πετρελαίου και τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τη βραχυπρόθεση τάση στη Σοφοκλέους, αναφέρει στο εβδομαδιαίο report της η Marfin Analysis.

Marfin: Πετρέλαιο και κέρδη θα δώσουν τάση στο ΧΑ
Η τιμή του πετρελαίου και τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τη βραχυπρόθεση τάση στη Σοφοκλέους αναφέρει στο εβδομαδιαίο report της (21/7) η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή θεωρεί ότι θα διατηρηθεί η υψηλή μεταβλητότητα στην ελληνική αγορά, ωστόσο σημειώνει ότι δεν βλέπει να υπάρχουν λόγοι ώστε η Σοφοκλέους να συνεχίσει να υποαποδίδει έναντι των κυριότερων ευρωπαϊκών χρηματαγορών. 

Ακόμη εκτιμά ότι τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου θα οδηγήσουν σε προς τα κάτω αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο ανοδικών αντιδράσεων.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου με την Τράπεζα Κύπρου.

Όσον αφορά στη λίστα της Marfin Analysis με τις κορυφαίες επιλογές της, σε αυτήν περιλαμβάνονται οι τίτλοι του ΟΠΑΠ, της Intralot, της METKA, του Σαράντη, της Lamda Development, των ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ και του Φουρλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v