Marfin: Εταιρικά αποτελέσματα "βαρόμετρο" για ΧΑ

Θα εξακολουθήσει να υφίσταται ισχυρή συνδιακύμανση του ΧΑ με τις διεθνείς αγορές, ωστόσο τα εταιρικά αποτελέσματα θα αυξήσουν την ορατότητα για την αγορά, αναφέρει η Marfin στην ανασκόπησή της με ημερομηνία 30/1.

Marfin: Εταιρικά αποτελέσματα βαρόμετρο για ΧΑ
Η ισχυρή συνδιακύμανση της ελληνικής αγοράς με τις διεθνείς θα εξακολουθήσει να υφίσταται, ωστόσο τα εταιρικά αποτελέσματα –ξεκινώντας με την Κύπρου που ανακοινώνει στις 3/2- θα αυξήσουν την ορατότητα σχετικά με την πορεία του τραπεζικού κλάδου και της αγοράς εν γένει, αναφέρει η Marfin Analysis στην εβδομαδιαία ανασκόπησή της με ημερομηνία 30/1.

Επίσης η Marfin Analysis υπογραμμίζει πως η Σοφοκλέους διαπραγματεύεται σε discount σε σχέση με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια παρότι από την αρχή του έτους έχει υπεραποδόσει έναντί τους.

Η Marfin εξακολουθεί να συνιστά επιλεκτικές τοποθετήσεις επιμένοντας στους τίτλους των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΜΕΤΚΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ και Jumbo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο