Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν έδωσε εντολή για μπάζωμα στα Τέμπη

«Όλοι αυτοί που μας πετάνε λάσπη, η αντιπολίτευση, όταν το κάνουν, καλό θα είναι να έχουν στοιχεία. Το να διακινούμε θεωρίες συνωμοσίας και να παίζουμε με τον πόνο των συγγενών δεν είναι τίμιο», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Π. Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν έδωσε εντολή για μπάζωμα στα Τέμπη

«Δεν δόθηκε ποτέ καμία εντολή ούτε από τον κ. Τριαντόπουλο ούτε από κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης να μπαζωθεί ο χώρος. Είναι σημαντικό να μη διακινούνται ειδήσεις που προκαλούν αναστάτωση». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες μητέρας θύματος των Τεμπών για το «μπάζωμα» του σημείου της σύγκρουσης των τρένων.

Ο κ. Μαρινάκης παρέπεμψε στην τοποθέτηση Τριαντόπουλου στη Βουλή νωρίτερα, επισημαίνοντας:

«Επιβεβαιώνω πλήρως όσα είπε. Όλες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν από ένα σημείο και μετά ήταν ενέργειες στο πλαίσιο των επιχειρησιακών αναγκών, με βασικό γνώμονα τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων μετά από αυτό το τραγικό δυστύχημα».

Ήταν, όπως τόνισε, «επιχειρησιακή απόφαση η οποία σε καμία περίπτωση δεν έγινε με κανένα σκοπό συγκάλυψης».

Παράλληλα, άσκησε επίθεση στην αντιπολίτευση. «Όλοι αυτοί που μας πετάνε λάσπη, και αναφέρομαι στην αντιπολίτευση, όταν το κάνουν, καλό θα είναι να έχουν στοιχεία. Το να διακινούμε θεωρίες συνωμοσίας και να παίζουμε με τον πόνο των συγγενών δεν είναι τίμιο. Αυτό είναι κάτι που το κάνουν κόμματα του κοινοβουλίου», ανέφερε.

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση για το θέμα του Στέφανου Κασσελάκη, σημείωσε:

«Ο κ. Κασσελάκης μιλάει εκ του ασφαλούς, διότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προέβη σε συνταγματική αναθεώρηση για να αλλάξει το καθεστώς της αποσβεστικής προθεσμίας των υπουργών. Άρα για τον κ. Σπίρτζη μιλά εκ του ασφαλούς. Δεν γνωρίζω αν το ξέρει ή δεν το ξέρει, αλλά να τον ενημερώσω ότι αλλαγή στη συγκεκριμένη πρόβλεψη έγινε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πλέον εξομοιώνεται η προθεσμία παραγραφής των υπουργών με τους υπόλοιπους πολίτες…

Ο κ. Κασσελάκης και πολλοί στην αντιπολίτευση περιμένουν ένα οποιοδήποτε τραγικό γεγονός για να κάνουν καριέρα, γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν και κάνουν πολιτική ακόμα και στο όνομα νεκρών. Η τυμβωρυχία είναι ντροπή. Ντροπή είναι να κάνεις πολιτική στον πόνο ανθρώπων. Αν ο κάθε Κασσελάκης θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη, να φέρει στοιχεία, αλλιώς να σιωπήσει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v