Μαρινάκης: Χυδαία ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – με τα γνωστά αποτελέσματα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μαρινάκης: Χυδαία ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία τον κατηγορεί για την αναφορά του σε «μη θέμα» για τα Τέμπη, εξέδωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Οπως επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «σε σημερινή μου συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις», ερωτηθείς για το θέμα της περιβόητης «μονταζιέρας», απάντησα επί λέξει: «Εδώ μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι «μη θέμα», ως προς την ουσία του ζητήματος των Τεμπών».

Επανέλαβα, δηλαδή, το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα «μη θέμα» την τραγωδία των Τεμπών.

Το χειρότερο είναι ότι κάποια Μέσα Ενημέρωσης δεν μπήκαν καν στον κόπο να ακούσουν την συνέντευξή μου και υιοθέτησαν άκριτα το περιεχόμενο της κατάπτυστης ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όλοι οι υπόλοιποι, όμως, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό του δυστυχήματος των Τεμπών, έχουμε χρέος να προβάλλουμε την αλήθεια και μόνον εκείνη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v