ΗΠΑ: $8,3 δισ. στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ο ιός έχει μολύνει τουλάχιστον 129 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει κοστίσει τη ζωή σε 11 συνολικά. Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Καλιφόρνια, με 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα και τον πρώτο θάνατο.

ΗΠΑ: $8,3 δισ. στη μάχη κατά του κορωνοϊού

H αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων έδωσε την έγκρισή της την Τετάρτη, σε νομοσχέδιο που προβλέπει 8,3 δισ. δολάρια για τη διαχείριση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδει το Reuters, το νομοσχέδιο στάλθηκε στη Γερουσία για τελική έγκριση την Πέμπτη. Περιλαμβάνει χρήματα για την επέκταση των τεστ του ιού, που έχει μολύνει τουλάχιστον 129 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει κοστίσει τη ζωή σε 11 συνολικά.

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Καλιφόρνια

Ο κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας της Καλιφόρνιας κήρυξε χθες Τετάρτη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς οι υγειονομικές αρχές μιλούν για 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Νωρίτερα Καλιφορνέζοι υγειονομικοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν τον πρώτο θάνατο σε αυτή την πολιτεία ασθενούς που είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, ανθρώπου μεγάλης ηλικίας με επιβαρυμένη υγεία από αρκετές υποκείμενες παθήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v