Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

United Airlines: Ξεκινά καλοκαιρινές πτήσεις για Αθήνα

Το σχέδιο για καλοκαιρινά καθημερινά δρομολόγια Ουάσιγκτον-Αθήνα. Προετοιμάζει επίσης πτήσεις σε δύο ακόμα ευρωπαϊκούς προορισμούς, σε Κροατία και Ισλανδία. Σημαντική αύξηση στην αναζήτηση στο site της εταιρείας για τις τρεις αυτές περιοχές.

United Airlines: Ξεκινά καλοκαιρινές πτήσεις για Αθήνα

Η United Airlines Holdings σχεδιάζει να ξεκινήσεις τρία νέα εποχικά δρομολόγια προς την Ευρώπη καθώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προορισμούς που είναι τώρα ανοιχτοί σε Αμερικανούς και θέλουν να πετάξουν διεθνώς.

Ο αερομεταφορέας δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα ξεκινήσει πτήσεις τον Ιούλιο από Νιούαρκ, Νιου Τζέρσεϊ, προς Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Ουάσιγκτον προς Αθήνα και Σικάγο προς Ρέικιαβικ, Ισλανδία.

Οι πτήσεις προς Ελλάδα και Ισλανδία θα πραγματοποιούνται καθημερινά, ενώ η πτήση της Κροατίας θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα. Και οι τρεις θα τελειώσουν στις 3 Οκτωβρίου.

Η United επέλεξε τους τρεις προορισμούς επειδή επιτρέπουν στους Αμερικανούς ταξιδιώτες που συμμορφώνονται με τους τοπικούς περιορισμούς πανδημίας να εισέλθουν, δήλωσε εκπρόσωπος. Ο αερομεταφορέας δεν έχει πετάξει ποτέ σε αυτές τις διαδρομές στο παρελθόν.

Τον περασμένο μήνα, η Delta Air Lines Inc. ανακοίνωσε νέες πτήσεις προς το Ρέικιαβικ, ξεκινώντας τον Μάιο, αφού το νησιωτικό κράτος δήλωσε ότι θα επιτρέψει την είσοδο σε επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να έχει ευρείς περιορισμούς στα σύνορα, για να βοηθήσει στον έλεγχο της εξάπλωσης του ιού Covid-19 και αρκετών μεταλλάξεων.

Οι προσθήκες δρομολογίων δείχνουν επίσης πως οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες επιθυμούν να ανοίξουν ταξίδια εξωτερικού. Τον Μάρτιο, οι διεθνείς ταξιδιωτικοί όγκοι παρέμειναν 76% κάτω από τα επίπεδα του 2019, σύμφωνα με την Airlines for America.

Η εφαρμογή Travel-Ready Center της εταιρείας επιτρέπει στους πελάτες της να ανεβάζουν τα έγγραφα που διαθέτουν σχετικά με τον εμβολιασμό τους ή το αρνητικό τεστ για την Covid-19 και να τα επικυρώνουν προτού να κάνουν τσεκ-ιν, ώστε να λάβουν το πάσο επιβίβασης πριν πάνε στο αεροδρόμιο.

Η προσθήκη αυτών των νέων προορισμών στο δίκτυό της αντικατοπτρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πελάτες της αεροπορικής εταιρείας: τον περασμένο μήνα, οι «αναζητήσεις» στον ιστότοπο της United.com για πτήσεις προς την Κροατία, την Ελλάδα και την Ισλανδία αυξήθηκαν κατά 61%. Οι πελάτες της μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους από σήμερα, μέσω του ιστοτόπου της ή της ειδικής εφαρμογής που θα κατεβάσουν στο κινητό τηλέφωνό τους.

Οι καθημερινές πτήσεις της United προς την Αθήνα αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

Το δρομολόγιο αυτό έρχεται να προστεθεί στις απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι με προορισμό την Αθήνα που θα ξαναρχίσουν στις 3 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v