Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσία-Ποδόσφαιρο: Αυξάνεται το όριο για τους ξένους παίκτες

Με αυτή την κίνηση η Μόσχα προσπαθεί να διατηρήσει και να προσελκύσει ξένους παίκτες στα πρωταθλήματά της, καθώς ο ρωσικός αθλητισμός απομονώνεται ολοένα και περισσότερο λόγω της στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ρωσία-Ποδόσφαιρο: Αυξάνεται το όριο για τους ξένους παίκτες

Η Ρωσία θα αυξήσει το όριο στον αριθμό των ξένων παικτών στις ομάδες των συλλόγων της ρωσικής Premier League την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Ντιούκοφ.

Με αυτή την κίνηση η Ρωσία προσπαθεί να διατηρήσει και να προσελκύσει ξένους παίκτες στα πρωταθλήματά της, καθώς ο ρωσικός αθλητισμός απομονώνεται ολοένα και περισσότερο λόγω της στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Αλεξάντερ Ντιούκοφ, είπε ότι το πολύ 13 ξένοι παίκτες θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στις ομάδες των ρωσικών συλλόγων της Premier League και ότι έως και οκτώ από αυτούς θα μπορούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο ταυτόχρονα από την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη σεζόν το πολύ οκτώ ξένοι παίκτες θα μπορούσαν να είναι ταυτόχρονα στην ομάδα οποιουδήποτε συλλόγου και στον αγωνιστικό χώρο.

Η FIFA απέκλεισε τη Ρωσία από το διεθνές ποδόσφαιρο τον Φεβρουάριο για αόριστο χρονικό διάστημα λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, ενώ «άνοιξε» επίσης μια προσωρινή μεταγραφική περίοδο, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, για τους ξένους παίκτες και προπονητές που έχουν συμβόλαια με ρωσικούς συλλόγους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v