Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινο φως για την πώληση της Τσέλσι

Η έγκριση της πώλησης, ύψους $5,3 δισ., δίνει τέλος σε μήνες αβεβαιότητας για τους οπαδούς και το προσωπικό του Συλλόγου του Λονδίνου. Tίτλοι τέλους για τον Αμπράμοβιτς, ύστερα από 20 χρόνια.

Πράσινο φως για την πώληση της Τσέλσι

Εγκρίθηκε η πώληση της Chelsea FC στον Αμερικανό επενδυτή Todd Boehly από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, γράφοντας επίλογο για τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς και τη σχεδόν 20ετή ιδιοκτησία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η έγκριση της πώλησης, ύψους 4,25 δισ. λιρών (5,3 δισ. δολαρίων), δίνει τέλος σε μήνες αβεβαιότητας για τους οπαδούς και το προσωπικό του Συλλόγου του Λονδίνου, τον οποίο ο Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε να διαθέσει προς πώληση στις αρχές Μαρτίου, λίγο πριν επιβληθούν κυρώσεις ως απάντηση της Βρετανίας στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Αργά χθες το βράδυ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κατέληξε σε μια θέση όπου θα μπορούσαμε να εκδώσουμε μια άδεια που επιτρέπει την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι», δήλωσε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v