Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γαλλία: Ανάπτυξη 0,1% βλέπει η κεντρική τράπεζα

Κόντρα τις προβλέψεις, η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας βλέπει ανάκαμψη το πρώτο τρίμηνο με ενίσχυση του ΑΕΠ κατά 0,1%.

Γαλλία: Ανάπτυξη 0,1% βλέπει η κεντρική τράπεζα
Η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας προβλέπει ανάκαμψη του ΑΕΠ της χώρας, έστω και οριακή, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013. Συγκεκριμένα, προβλέπει ανάπτυξη κατά 0,1% στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.

Η πρόβλεψη της γαλλικής κεντρικής τράπεζας έρχεται σε αντίθεση με την εκτίμηση των αναλυτών. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Reuters, η κρατούσα άποψη είναι η Γαλλία θα καταγράψει και το πρώτο τρίμηνο του 2013 αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης.

«Οι προβλέψεις δείχνουν μέτρια άνοδο στη βιομηχανική δραστηριότητα του Φεβρουαρίου» αναφέρει η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας στη μηνιαία της έκθεση προσθέτοντας ότι διαπιστώνεται ανάκαμψη και στον κλάδο υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο