Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 3 2021

Μεταγραφές ξενοδοχοϋπαλλήλων από το Ιόνιο στις Κυκλάδες!

Με εσωτερικές μεταγραφές προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού σε συγκεκριμένες ειδικότητες, π.χ. σερβιτόροι, καμαριέρες κ.τλ., ιδιοκτήτες καταλυμάτων και άλλοι στον τουριστικό κλάδο στις Κυκλάδες.

Είναι γνωστό ότι αρκετοί νέοι που δούλευαν εκεί τα προηγούμενα χρόνια άλλαξαν δουλειές, προτιμώντας άλλες όπως τα σουπερμάρκετ και τα delivery, που τους πρόσφεραν απασχόληση όλο τον χρόνο.

Άλλοι εγκατέλειψαν γιατί βρήκαν τα 534 ευρώ του επιδόματος για αναστολή εργασίας πιο εύκολα και βολικά όπως λένε στην πιάτσα και κάποιοι ξένοι που έρχονταν εδώ για διακοπές και δούλευαν, πήγαν πίσω στις χώρες τους λόγω πανδημίας.

Οι κυκλαδίτικες επιχειρήσεις, που εμφανίζονται μάλλον αισιόδοξες για τη σεζόν που έρχεται, βρίσκουν διέξοδο αλλού. Στα βιογραφικά που λαμβάνουν από άτομα με προϋπηρεσία σε τουριστικές μονάδες στα νησιά του Ιουνίου. Οι τελευταίοι βλέπουν ότι η Αγγλία από την οποία προέρχονται οι περισσότεροι τουρίστες είναι δύσκολη αγορά προς το παρόν, με τους περιορισμούς που βάζει, κι αναζητούν δουλειά στις Κυκλάδες.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ξεκινήσει για τα καλά η τουριστική κίνηση στα Ιόνια νησιά. Η έλλειψη εργαζομένων ενδεχομένως να εμφανισθεί τότε εκεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v