Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ALTEC

To ”i-Call” της Altec είναι μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία επιτρέπει στον χρήστη να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα σύνδεσή του στο Internet.

ALTEC
To ”i-Call” της Altec είναι μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία επιτρέπει στον χρήστη να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα σύνδεσή του στο Internet. Επειδή ακριβώς εκμεταλλεύεται το Internet, οι χρεώσεις των κλήσεων είναι πολύ μικρότερες απ’ ό,τι στην κλασική τηλεφωνία, ενώ ταυτόχρονα παρέχονται επιπλέον μοναδικές ευκολίες.

Οι κλήσεις προς όλους τους i-Call χρήστες είναι εντελώς δωρεάν και επιπλέον ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ή περισσότερους i-Callin αριθμούς ώστε να τον καλούν απευθείας απ’ όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα που έχει είναι η χαμηλότερη χρέωση για κλήσεις στην Ελλάδα και στις χώρες της ζώνης Ι μόνο με 0,0179 ευρώ/λεπτό από όλο τον κόσμο, οι δωρεάν κλήσεις σε φίλους και συγγενείς σε όλο τον κόσμο που είναι συνδρομητές i-Call ή άλλου VoIP δικτύου και η απουσία συμβολαίων και δεσμεύσεων.

Η Altec φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα απόκτησης πραγματικού σταθερού τηλεφωνικού (i-Callin) αριθμού, δωρεάν την υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή, i-CallVoicemail, μοναδικές ευκολίες τηλεφωνικού καταλόγου και άμεση εκχώρηση εικονικού τηλεφωνικού αριθμού της μορφής 70 7000 ΧΧΧΧ για να καλούν τον χρήστη οι i-Call φίλοι του από το δικό τους τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v