Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΙΜ

Με την επιλογή ”ΤΙΜ προς σταθερά” ο συνδρομητής έχει 420 λεπτά επιπλέον κάθε μήνα για κλήσεις προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με μηνιαίο πάγιο μόνο 13,90 ευρώ.

ΤΙΜ
Με την επιλογή ”ΤΙΜ προς σταθερά” ο συνδρομητής έχει 420 λεπτά επιπλέον κάθε μήνα για κλήσεις προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με μηνιαίο πάγιο μόνο 13,90 ευρώ, ώστε να απολαμβάνει χαμηλές χρεώσεις στις κλήσεις που πραγματοποιεί από το κινητό προς τα σταθερά τηλέφωνα όλης της χώρας, έχοντας ίδια χρέωση και για τα αστικά, αλλά και για τα υπεραστικά τηλεφωνήματα.

Η υπηρεσία παρέχεται στα προγράμματα ”Δωρεάν χρόνου ομιλίας ΤΙΜ 120” έως ”ΤΙΜ 1.000” και στα ”Ευέλικτα προγράμματα ΤΙΜ Flexy 20” έως ”ΤΙΜ Flexy 100”. Τα 420 λεπτά της υπηρεσίας αφορούν σε εθνικές κλήσεις φωνής που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς όλα τα εθνικά σταθερά δίκτυα.

Στις κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός των 420 λεπτών της υπηρεσίας εφαρμόζεται ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης των 30΄΄. Τα λεπτά της υπηρεσίας που δεν καταναλώνονται σε έναν λογαριασμό δεν μεταφέρονται στον επόμενο. Μετά την κατανάλωση των 420 λεπτών της υπηρεσίας ισχύει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και οι χρεώσεις του οικονομικού προγράμματος στο οποίο ανήκει ο συνδρομητής.

* Η επιλογή ”ΤΙΜ διεθνείς κλήσεις” προσφέρει 30 λεπτά επιπλέον κάθε μήνα για διεθνείς κλήσεις προς τις χώρες που ανήκουν στη ζώνη 1, με μηνιαίο πάγιο μόνο 9,90 ευρώ. Με την επιλογή ”ΤΙΜ διεθνείς κλήσεις” ο συνδρομητής έχει 45% χαμηλότερες χρεώσεις στις κλήσεις που πραγματοποιεί από το κινητό του τηλέφωνο ΤΙΜ προς 46 χώρες της Ευρώπης.

Η υπηρεσία παρέχεται στα προγράμματα ”Δωρεάν χρόνου ομιλίας ΤΙΜ 20” έως ”ΤΙΜ 1.000” (εκτός ΤΙΜ 30 & ΤΙΜ Talk ’n’ Text) και σε όλα τα ευέλικτα προγράμματα ”ΤΙΜ Flexy 20” έως ”ΤΙΜ Flexy 100”. Στις κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός των 30 λεπτών της υπηρεσίας εφαρμόζεται ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης των 30΄΄. Τα λεπτά της υπηρεσίας που δεν καταναλώνονται σε έναν λογαριασμό δεν μεταφέρονται στον επόμενο.

* Όσοι χρησιμοποιούν αρκετά τα γραπτά μηνύματα, μπορούν να συνδυάσουν το οικονομικό τους πρόγραμμα με κάποια από τις επιλογές ΤΙΜ SMS 60/120/300 και να επωφεληθούν με έκπτωση έως και 30% στην αποστολή SMS. Ακόμα, η ΤΙΜ προσφέρει έως και τριπλάσιο δωρεάν χρόνο ομιλίας με την επιλογή ”ΤΙΜ ΤΕΤ Α ΤΕΤ” που διατίθεται στα οικονομικά προγράμματα δωρεάν χρόνου ομιλίας ΤΙΜ 120, ΤΙΜ 180, ΤΙΜ 240. Η μηνιαία συνδρομή ξεκινά από 7,14 ευρώ τον μήνα στο πρόγραμμα ΤΙΜ 120 και φτάνει έως και τα 9,52 ευρώ στο ΤΙΜ 240.

Η υπηρεσία προσφέρει έκπτωση 66,67% σε όλες τις εθνικές κλήσεις φωνής, SMS, MMS και Video-κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς έναν συγκεκριμένο αριθμό ΤΙΜ. Η υπηρεσία δεν παρέχεται παράλληλα με την υπηρεσία ”Friends & Family”.

* Μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς/UMTS η TΙΜ, εκτός από τη δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων προσφέρει και τη δυνατότητα βίντεο-κλήσης, μία υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην επικοινωνία, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τον συνομιλητή τους στην οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου, σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Επιπλέον, οι συνδρομητές της TΙΜ αποκτούν τη δυνατότητα: γρηγορότερης πλοήγησης στο Internet και στο WAP με ταχύτητες μέχρι και 384 kbps και πρόσβασης σε υπηρεσίες multimedia (MMS), με υψηλότερες ταχύτητες και πλουσιότερο περιεχόμενο. Επίσης, επιλέγοντας την υπηρεσία ΤΙΜ BBest 3G ο συνδρομητής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες 3ης γενιάς και να έχει κάθε μήνα στη διάθεσή του 40 MB δωρεάν για χρήση Internet & Wap και 15 MMS δωρεάν για επικοινωνία από κινητό σε κινητό και χρήση υπηρεσιών με περιεχόμενο.

Επιπλέον, με απεριόριστο δωρεάν όγκο δεδομένων και ταχύτητες έως και 1,8 Mbps με τις δύο νέες κάρτες PCMCIA και PCI Express, η ΤΙΜ Data Card επιτρέπει στον συνδρομητή να συνδέεται στο Internet χωρίς καλώδια και υπέρυθρες. Η ΤΙΜ Data Card συνδέεται με το δίκτυο 3G Broadband (HSDPA) της ΤΙΜ, ενώ εάν δεν υπάρχει κάλυψη ΗSDPA/3G δικτύου η σύνδεση γίνεται μέσω GPRS δικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v