Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Telecoms: Ποικιλία επιλογών, μπαράζ προσφορών!

Η απελευθέρωση της αγοράς των τηλεπικοινωνιών, η δραστηριοποίηση νέων εταιριών και η όξυνση του ανταγωνισμού έχουν οδηγήσει σε καταιγισμό από νέα προϊόντα. Αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων - προσφορών ανά εταιρία ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή του προγράμματος που σας ταιριάζει και που (φυσικά) σας συμφέρει.

Telecoms: Ποικιλία επιλογών, μπαράζ προσφορών!
Οι ανακατατάξεις στον τηλεπικοινωνιακό χάρτη της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια ήταν ραγδαίες.

Η απελευθέρωση της αγοράς, η δραστηριοποίηση νέων εταιριών και η όξυνση του ανταγωνισμού έχουν οδηγήσει σε καταιγισμό από νέα προϊόντα, για τα οποία, χωρίς υπερβολή, κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και με τρόπο σχεδόν απόλυτα εξατομικευμένο.

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, των νέων προγραμμάτων που λανσάρουν οι εταιρίες είναι το γεγονός ότι... καταργούν τον μέχρι πρότινος συνήθη διαχωρισμό σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και Internet, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών που εμφανίζονται και να καλύψουν τις όλο και πιο σύνθετες ανάγκες επικοινωνίας.

Ο ”Μ” επιχειρεί να σκιαγραφήσει τον χάρτη των προϊόντων που προσφέρουν οι εταιρίες σήμερα, δίνοντας μια πρώτη και βασική εικόνα της αγοράς αυτή τη στιγμή, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την καλύτερη δυνατή επιλογή του προγράμματος που του ταιριάζει και που (φυσικά) τον συμφέρει περισσότερο.

* (αναδημοσίευση από το φύλλο 457 της εφημερίδας ”ΜΕΤΟΧΟΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ”, 22-27/12/2006)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v