Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LANNET - TELEPASSPORT

Μέσω της υπηρεσίας ”Lannet 1780” ο συνδρομητής μπορεί να πραγματοποιεί όλες τις κλήσεις του (αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και κλήσεις προς κινητά) από το δίκτυο της Lannet Communications, απλώς πληκτρολογώντας τον κωδικό επιλογής φορέα 1780 πριν από κάθε κλήση.

LANNET - TELEPASSPORT
Μέσω της υπηρεσίας ”Lannet 1780” ο συνδρομητής μπορεί να πραγματοποιεί όλες τις κλήσεις του (αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και κλήσεις προς κινητά) από το δίκτυο της Lannet Communications, απλώς πληκτρολογώντας τον κωδικό επιλογής φορέα 1780 πριν από κάθε κλήση.

Αναλυτικός λογαριασμός και δυνητικός συνδυασμός της υπηρεσίας είτε με το πρόγραμμα ”Cut Bill II” είτε με το πρόγραμμα ”Ego Free” είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα για τον χρήστη. Επίσης, η Lannet παρέχει τώρα δωρεάν την υπηρεσία προεπιλογής φορέα σε όλους τους συνδρομητές της, τόσο με το πρόγραμμα ”Cut Bill” όσο και με το ”Ego Free”.

* Με το πρόγραμμα της Lannet ”Cut Bill II” ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλη την Ελλάδα μέσω μιας ενιαίας χρέωσης στις αστικές και στις υπεραστικές κλήσεις και με όλα τα κινητά ανεξαρτήτως δικτύου με μία ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Τόσο τα αστικά όσο και τα υπεραστικά τηλεφωνήματα χρεώνονται το ίδιο με 0,0274 ευρώ/λεπτό. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει ενιαία χαμηλότερη χρέωση προς όλες τις κλήσεις σε κινητά, ανεξαρτήτως δικτύου, με μόνο 0,1785 ευρώ.

* Mε το ”Lannet Ego Free” η Lannet επιστρέφει κάθε μήνα 10 ευρώ με τον μηνιαίο λογαριασμό. Το ”Lannet Ego” είναι ένα απλό, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης των ήδη υπαρχόντων ή νέων ιδιωτών πελατών και ατομικών επιχειρήσεων της Lannet. Προσφέρεται χωρίς κανένα πάγιο και μέσω αυτού κάθε πελάτης με μηνιαία κίνηση άνω των 23,8 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) ανταμείβεται με μία κάρτα αξίας 10 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σε πάνω από 5 ώρες και 30 λεπτά αστικές και υπεραστικές κλήσεις ή χρόνο παραμονής στο Internet, ενώ η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο ή καρτοτηλέφωνο, αλλά και για πλοήγηση στο Internet.

Το ”Lannet Ego” συνδυάζεται με το ”Lannet Weekend Paradise”, με το οποίο και το Σάββατο και την Κυριακή όλες οι εθνικές υπεραστικές κλήσεις έχουν αστική χρέωση και οι κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα έχουν ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις και το οποίο ισχύει άμεσα και αυτόματα για όλους τους συνδρομητές της Lannet χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

* ”Log & Play” είναι η υπηρεσία της Lannet μέσω της οποίας ο χρήστης αποκτά άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο Internet με την πιο φθηνή χρέωση ανά λεπτό, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτεί με κάποια σύνδεση, να καταβάλλει κάποιο πάγιο ή να προαγοράσει κάποια συγκεκριμένη κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής με modem και μια τηλεφωνική γραμμή (PSTN ή ISDN). Η ταχύτητα της σύνδεσης μπορεί να επιλεγεί ανάμεσα στα 56 Kbps (PSTN), τα 64 Kbps (ISDN) ή τα 128 Kbps (ISDN).

Αν πρόκειται για πελάτη της Lannet η χρέωση είναι 0,0179 ευρώ/λεπτό από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν καλεί, ενώ για τους μη πελάτες της Lannet η χρέωση είναι ”αστική ΟΤΕ” από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

* Το BroadΝet ADSL προσφέρει ακόμα πιο υψηλές ταχύτητες στα 768, 1.024 και 2.048 Kbps. Το BroadNet ADSL προσφέρεται πανελλαδικά και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εξοπλισμό, μηνιαίο πάγιο ADSL και πρόσβαση στο Ιnternet για 4 μήνες.

Μετά το κόστος ενεργοποίησης που καλύπτει τέσσερις μήνες και κινείται από 83,24 έως 189,24 ευρώ, το μηνιαίο κόστος διαμορφώνεται από 22,99 ευρώ έως 49,99 ευρώ, ενώ σε περίπτωση μετατροπής της σύνδεσης από PSTN σε ISDN ή αντίστροφα, υπάρχει επιπλέον χρέωση 42 ευρώ.

TELEPASSPORT

* Ο συνδρομητής, με την ενεργοποίηση της συνδρομής του στην TelePassport Hellas (ΤΡΗ), είτε ως ιδιώτης είτε ως επαγγελματίας, αποκτά τον δικό του προσωπικό κωδικό, μέσω του οποίου αναγνωρίζεται από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της εταιρείας. Έτσι μπορεί να πραγματοποιήσει αστικές, υπεραστικές, διεθνείς κλήσεις και κλήσεις από σταθερά σε κινητά με χαμηλές τιμές, χωρίς πάγιο ή τέλη σύνδεσης.

Για να μην πληκτρολογεί το 1787 μπορεί να κάνει αίτηση προεπιλογής φορέα ώστε να δρομολογούνται αυτόματα οι κλήσεις του στο δίκτυο της ΤΡΗ. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από την ΤΡΗ. Παράλληλα, η ΤΡΗ προσφέρει μηνιαία έκπτωση 5% επί του τιμολογίου της για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet σε άτομα με ειδικές ανάγκες συγκεκριμένων κατηγοριών. Μάλιστα, η ΤΡΗ προσφέρει στους... πολυλογάδες το πρόγραμμα ”TP - Ακόμη πιο πολύ”, μέσω του οποίου οι αστικές και οι υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται μόνο με 0,097 ευρώ ανά κλήση και όχι βάσει της διάρκειας ομιλίας.

* Η TelePassport, επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα για σύνδεση στο Internet με εξασφαλισμένη ταχύτητα πρόσβασης, ποιοτική υποστήριξη, ευκολία και χαμηλές τιμές. Η σύνδεση μπορεί να γίνει με δύο βασικούς τρόπους: μέσω χρονοχρέωσης (πακέτα TPP 24 και TPP 24 PLUS) ή με προπληρωμένη συνδρομή (πακέτα TPH Easy Web και ΤPΗ Easy Web Plus)

* Η υπηρεσία Internet με χρονοχρέωση (πακέτα TPP 24 και TPP24 PLUS) της TPH παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης σύνδεσης χωρίς πάγιο και μηνιαία συνδρομή. Διατίθενται σε ταχύτητες PSTN 56 K ή ISDN 64 K και ISDN 128 K, με χρεώσεις που κινούνται από 0,018 έως 0,036 ευρώ/λεπτό. Να σημειωθεί ότι η ελάχιστη μηνιαία χρέωση είναι 5,80 ευρώ και ότι η ISDN 128 K χρεώνεται ως διπλή γραμμή σύνδεσης. Σε ό,τι αφορά τη νέα δωρεάν υπηρεσία TPH Fast Forward, η σύνδεση αναπτύσσει μεγαλύτερες ταχύτητες.

* Στην υπηρεσία Internet με προπληρωμένη συνδρομή (πακέτα TPH Easy Web και TPH Easy Web Plus), με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο παρέχεται η δυνατότητα απεριόριστης πρόσβασης στο Internet με υψηλή ταχύτητα πρόσβασης και ποιοτική υποστήριξη. Μέσω της σύνδεσης με προπληρωμένη συνδρομή χρεώνεστε πέραν του παγίου μόνο την κλήση ΕΠΑΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v