Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TELLAS

Με το πρόγραμμα ”Tellas Zisto Telephone” η Tellas προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα, με έναν λογαριασμό και ενιαία χρέωση, χωρίς πάγιο γραμμής, μόνο με 26,95 ευρώ τον μήνα.

TELLAS
Με το πρόγραμμα ”Tellas Zisto Telephone” η Tellas προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα, με έναν λογαριασμό και ενιαία χρέωση, χωρίς πάγιο γραμμής, μόνο με 26,95 ευρώ τον μήνα.

Ακόμα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Dial up πρόσβαση στο Internet με χρέωση μόνο 0,0119 ευρώ/λεπτό, ενώ ο συνδρομητής μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δωρεάν DSL σύνδεση και να ενεργοποιήσει την προαιρετική υπηρεσία DSL Internet που παρέχει πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα 4 Mbps και χρέωση μόνο 0,033 ευρώ το λεπτό (βήμα χρέωσης 10 λεπτά), τρεις λογαριασμούς e-mail και χώρο φιλοξενίας προσωπικών σελίδων web, παροχή εξοπλισμού DSL modem/router ή WiFi ADSL router με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση.

* Με το πρόγραμμα ”Tellas Zisto DSL” προσφέρονται υπηρεσίες Internet με σύνδεση DSL. Συγκεκριμένα, παρέχονται πρόσβαση στο Internet στα 4 Mbps με αναβαθμισμένη ποιότητα σύνδεσης, τρεις λογαριασμούς e-mail και χώρο φιλοξενίας προσωπικών σελίδων web, δωρεάν παροχή εξοπλισμού (USB & ETH) modem/router, δυνατότητα απόκτησης WiFi ADSL router με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση, υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, απλή τηλεφωνική ψηφιακή γραμμή και αριθμό χωρίς πάγιο, δυνατότητα μεταφοράς της υπάρχουσας γραμμής με τον ισχύοντα αριθμό χωρίς χρέωση, ανταγωνιστικές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς και δωρεάν βασικές Tellas Zisto υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

* Συνδυασμό των δύο προηγούμενων προγραμμάτων αποτελεί το πρόγραμμα ”Tellas Zisto Telephone+DSL” το οποίο προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και DSL σε απίστευτη ταχύτητα, με έναν λογαριασμό και ενιαία χρέωση, χωρίς πάγιο γραμμής, μόνο 46,95 ευρώ τον μήνα και τις παροχές των δύο προηγούμενων προγραμμάτων.

* Η υπηρεσία ”Tellas GR540” προσφέρει 540 λεπτά αστικές και υπεραστικές κλήσεις τον μήνα, με σταθερή μηνιαία χρέωση. Με την υπηρεσία GR540 έχετε 420 λεπτά αστικές κλήσεις και 120 λεπτά υπεραστικές κλήσεις κάθε μήνα με μόνο 14,28 ευρώ. Το πλάνο Tellas GR540 απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις μέχρι τρεις γραμμές και δεν συνδυάζεται με το ”Tellas 1738 Company”.

* Η υπηρεσία ”Tellas Polis 300” επιτρέπει στον συνδρομητή να κάνει αστικές κλήσεις με σταθερή μηνιαία χρέωση 7,14 ευρώ μέχρι τα 300 λεπτά ομιλίας τον μήνα. Το πλάνο ”Tellas Polis 300” απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις μέχρι 3 γραμμές και δεν συνδυάζεται με το ”Tellas 1738 Company”.

* Ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα η Tellas χαρίζει 2 μήνες σύνδεση στο Internet με ADSL στα 768 Kbps και επιπλέον μόνο 17,90 ευρώ τον μήνα για τους επόμενους μήνες. Στα 1024 Kbps 6 ευρώ/μήνα οι πρώτοι 2 μήνες και οι επόμενοι μόνο με 23,90 ευρώ/μήνα και στα 2048 Kbps 22 ευρώ/μήνα οι πρώτοι 2 μήνες και οι επόμενοι μόνο με 39,9 ευρώ/μήνα! Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει εξοπλισμό ADSL (ADSL USB modem - PSTN filter ή ISDN splitter) με 26,60 ευρώ.

* Η υπηρεσία Tellas ”ADSL Internet χωρίς συνδρομή” επιτυγχάνει υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Internet χωρίς μηνιαία συνδρομή και χωρίς επιπλέον κόστη εξοπλισμού εφόσον ο πελάτης επιλέξει γραμμή ADSL. Η υπηρεσία απευθύνεται σε νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την πρόσβαση στο ADSL Internet με μεγάλες ταχύτητες χωρίς οικονομική μηνιαία δέσμευση, σε ήδη χρήστες ADSL που θέλουν να δοκιμάσουν το δίκτυο της Tellas ή σε χρήστες που επιθυμούν να ελέγχουν πλήρως τον χρόνο και το κόστος πρόσβασης στο Internet.

Η Tellas προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Tellas ”ADSL Internet χωρίς συνδρομή” έως 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό, εάν επιλέξουν τη σταθερή τηλεφωνία ”Tellas 1738” με προεπιλογή φορέα και γραμμή ADSL από την Tellas, δωρεάν 150 SMS μέσω web τον μήνα, δωρεάν και αυτόματη αναβάθμιση στη διπλάσια ταχύτητα Internet για όλους τους συνδρομητές παράλληλα με την αναβάθμιση των κυκλωμάτων από τον ΟΤΕ.

* To πρόγραμμα ”Free Internet Premium” είναι υπηρεσία ελεύθερης dialup πρόσβασης στο Internet χωρίς συνδρομή. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συνδεθούν στο Internet άμεσα και εύκολα χωρίς δεσμεύσεις με συμβόλαια, κάρτες και συνδρομές. Στους χρήστες του ”Free Internet Premium” προσφέρεται το πρόγραμμα επιβράβευσης ”Bravo” με το οποίο για κάθε 12 λεπτά σύνδεσης στο Internet ο χρήστης κερδίζει 1 λεπτό δωρεάν αστικές κλήσεις για πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας της Tellas.

* Η υπηρεσία ”Tellas 1738” δίνει τη δυνατότητα για αστικές, υπεραστικές, διεθνείς, και κλήσεις προς κινητά, με ανταγωνιστικές τιμές και προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες των οικιακών χρηστών.

* Η υπηρεσία ”Tellas 1738 My Greece” δίνει τη δυνατότητα για υπεραστικές κλήσεις με αστική χρέωση κάθε μέρα της εβδομάδας, χωρίς περιορισμούς. Η υπηρεσία απευθύνεται σε χρήστες με σημαντικό όγκο υπεραστικών κλήσεων που επιθυμούν να μιλήσουν χωρίς να τους απασχολεί πλέον το κόστος της κλήσης.

Το πλάνο ”Tellas 1738 My Greece” απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις μέχρι τρεις γραμμές και δεν συνδυάζεται με το ”Tellas 1738 Company”.

* Η υπηρεσία ”Tellas 1738 50%” δίνει τη δυνατότητα για αστικές και υπεραστικές κλήσεις με 50% έκπτωση μετά το τρίτο λεπτό ομιλίας. Παράλληλα, οι διεθνείς και προς κινητά κλήσεις προσφέρονται με ανταγωνιστικές τιμές και προσαρμόζονται στις ανάγκες των οικιακών χρηστών. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν κλήσεις εντός Ελλάδας χωρίς να ανησυχούν για τη διάρκεια και τη χρέωση.

* Ένας ακόμα συνδυασμός προγραμμάτων είναι το πρόγραμμα σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας ”3+1” της Tellas. Το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί με την υπηρεσία φωνής που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του χρήστη. Συγκεκριμένα, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας σε συνδυασμό με το ”3+1” στο ”Tellas Polis 300” ο συνδρομητής έχει δωρεάν 21 ώρες αστικών κλήσεων κάθε χρόνο, στο ”Tellas 1738 My Greece” οι υπεραστικές κλήσεις γίνονται αστικές με χρέωση 3,57 ευρώ τον μήνα και στο ”Tellas 1738 50%” προσφέρεται 50% έκπτωση μετά το τρίτο λεπτό ομιλίας για όλες τις αστικές και υπεραστικές σας κλήσεις, μόνο με μία σταθερή χρέωση 3,57 ευρώ τον μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v