Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

VIVODI

Η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας για ιδιώτες ”Vivodi Classic” εξασφαλίζει χαμηλότερες χρεώσεις κλήσεων και υψηλή ποιότητα επικοινωνίας.

VIVODI
Η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας για ιδιώτες ”Vivodi Classic” εξασφαλίζει χαμηλότερες χρεώσεις κλήσεων και υψηλή ποιότητα επικοινωνίας.

Ταυτόχρονα με τις οικονομικές χρεώσεις σε κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο προς αστικούς, υπεραστικούς, διεθνείς προορισμούς και εθνικά κινητά τηλέφωνα, o συνδρομητής έχει δωρεάν αποστολή μηνιαίου αναλυτικού λογαριασμού, δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Vivodi e-Billing για οn-line ενημέρωση λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και ευελιξία στην εξόφληση των λογαριασμών, επιλέγοντας τον πιο βολικό τρόπο πληρωμής.

* Με πάγια χρέωση 6 ευρώ τον μήνα, η νέα υπηρεσία ”Vivodi city 400” παρέχει τη δυνατότητα μέχρι και 400 λεπτών μηνιαίου χρόνου ομιλίας αστικών κλήσεων, διατηρώντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές και στα υπόλοιπα είδη κλήσεων.

Εναλλακτικά, επιλέγοντας ”Vivodi Cosmos 120”, ο συνδρομητής μπορεί να μιλά μέχρι και 120 λεπτά κάθε μήνα προς σταθερά τηλέφωνα στην Ε.Ε., στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, μόνο με 6 ευρώ πάγιο το μήνα, ενώ με την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις Vivodi Business Voice παρέχονται οικονομικότερες χρεώσεις στις κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο και Fax προς αστικούς, υπεραστικούς, διεθνείς προορισμούς και κινητά τηλέφωνα, χωρίς μηνιαία πάγια και τέλη ενεργοποίησης.

* Η ”Vivodi call shop voice” είναι υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας, που σχεδιάστηκε ειδικά για επιχειρήσεις τηλεφωνείων. Προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις στις κλήσεις προς υπεραστικούς, διεθνείς προορισμούς και κινητά τηλέφωνα, που μεταφράζονται σε κέρδος για το τηλεφωνείο και για τους πελάτες του.

* Οι υπηρεσίες πρόσβασης μέσω της τεχνολογίας ADSL & ADSL2+ υποστηρίζουν ασύμμετρη μεταφορά δεδομένων και παρέχονται είτε μέσω του ιδιόκτητου ADSL δικτύου της Vivodi Telecom (ΑDSL2+) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, είτε πανελλαδικά μέσω του ADSL δικτύου του ΟΤΕ. Να σημειωθεί πως οι υπηρεσίες ΑDSL πρόσβασης αποτελούν τη βάση για την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών Internet.

* Αν κάποιος χρησιμοποιεί την ταχύτητα του DSL αμφίδρομα, η πρόσβαση μέσω της τεχνολογίας SDSL αποτελεί την ιδανική λύση, προσφέροντας ίδια ταχύτητα μεταφοράς και λήψης δεδομένων (uploading/downloading) και ποιότητα υπηρεσιών ανάλογη των μισθωμένων ευθειών (LL- Leased Lines), σε υποπολλαπλάσια, όμως, τιμή. Η Vivodi Telecom αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας SDSL παρέχει τις υπηρεσίες DS

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v