Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FORTHNET

Σε όσους πραγματοποιούν αρκετές αστικές κλήσεις απευθύνεται το πακέτο της ForΤΗnet ”Forthnet Αστικά”, παρέχοντας δωρεάν χρόνο για αστικές κλήσεις, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου παγίου, και φθηνές κλήσεις προς υπεραστικούς και διεθνείς προορισμούς αλλά και προς κινητά.

FORTHNET
Σε όσους πραγματοποιούν αρκετές αστικές κλήσεις απευθύνεται το πακέτο της ForΤΗnet ”Forthnet Αστικά”, παρέχοντας δωρεάν χρόνο για αστικές κλήσεις, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου παγίου, και φθηνές κλήσεις προς υπεραστικούς και διεθνείς προορισμούς αλλά και προς κινητά.

Περιλαμβάνει διαφορετικά διαστήματα δωρεάν χρόνου ομιλίας και διαφορετικές χρεώσεις που ξεκινούν από 140 λεπτά και μηνιαίο πάγιο 3,6 ευρώ και φτάνουν έως τα 1.650 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας με πάγιο 35 ευρώ.

* Η υπηρεσία FORTHnet ”Αγαπημένοι Προορισμοί” απευθύνεται κυρίως σε οικιακούς συνδρομητές αλλά και σε όλους όσοι στοχεύουν στη μείωση και στον έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών εξόδων τους. Χωρίς πάγιο, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από έναν έως δώδεκα αγαπημένους προορισμούς, που μπορεί να είναι είτε εθνικοί αριθμοί είτε διεθνείς κωδικοί κλήσης, πραγματοποιώντας έτσι τις κλήσεις σας προς αυτούς με σημαντική έκπτωση από τον βασικό τιμοκατάλογο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει χαμηλότερες χρεώσεις για όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις (αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και προς κινητά), επιπλέον έκπτωση στις κλήσεις προς τους επιλεγμένους αγαπημένους προορισμούς και χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά την εφαρμογή της ελάχιστης χρέωσης στις κατηγορίες των κλήσεων όπου εφαρμόζεται.

* Η εταιρεία προβάλλει το πρόγραμμα ”FORTHnet ADSL 1Bill” ως την πιο ολοκληρωμένη λύση της για ADSL σύνδεση. Η ταχύτητα είναι στα 2.048 Κ και η χρέωση στα 35 ευρώ ανά μήνα. Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιλαμβάνονται η δυνατότητα επιλογής ταχυτήτων έως και 2.048 Κ με δυναμική ή στατική IP διεύθυνση, επιπλέον μήνες με δωρεάν πρόσβαση, συνδυασμός με την εν ενεργεία γραμμή ADSL, επιλογή ανάμεσα σε σταθερή χρέωση, χρονοχρέωση, ογκοχρέωση και δωρεάν οι υπηρεσίες προστασίας My Security.

* Με την υπηρεσία ”FORTHnet Internet PSTN” μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet εύκολα και γρήγορα, μέσω απλής αναλογικής τηλεφωνικής γραμμής, με μειωμένη χρέωση. Στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνονται η δυνατότητα επιλογής Dynamic ή Static IP διεύθυνσης, ο απεριόριστος χρόνος πρόσβασης, προσωπικό e-mail account και αποθηκευτικός χώρος mailbox 50 ΜΒ.

* Mια νέα, ολοκληρωμένη λύση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες ή ιδιώτες, που συνδυάζει τα οφέλη των υπηρεσιών FORTHnet ADSL και Web Hosting σε ένα ολοκληρωμένο και οικονομικό πακέτο είναι η ”FORTHnet Small Office ADSL”. Προσφέρει, πέραν των άλλων standard υπηρεσιών της Forthnet, ταχύτητες από 512 Κ έως 4096 Κ, φιλοξενία web site και e-mail, κατασκευή ιστοσελίδας με το ειδικό εύχρηστο εργαλείο και αυτονομία στη διαχείριση, στη λειτουργία και τη συντήρηση του site σας.

* Η υπηρεσία ”Forthnet Internet Leased Line” αφορά στη μόνιμη σύνδεση μέσω μισθωμένου ψηφιακού κυκλώματος και επιτρέπει τη μόνιμη, υψηλής ποιότητας και μεγάλου εύρους ταχυτήτων πρόσβαση στο διεθνές και εθνικό Internet. Η υπηρεσία ”Internet Leased Line” περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα Web Hosting που μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v