Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG EUROBANK SEC.

Η χρηματιστηριακή είναι αισιόδοξη και για τη χρήση 2007, στην οποία εκτιμά ότι τα κέρδη ανά μετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων που συμπεριλαμβάνει στο focus list της θα εμφανίσουν άνοδο 16,1%.

EFG EUROBANK SEC.
Η χρηματιστηριακή είναι αισιόδοξη και για τη χρήση 2007, στην οποία εκτιμά ότι τα κέρδη ανά μετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων που συμπεριλαμβάνει στο focus list της θα εμφανίσουν άνοδο 16,1%. Τα top picks της χρηματιστηριακής διαφοροποιούνται σε τέσσερις κατηγορίες.

Μετοχές που εμπλέκονται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης ή ιδιωτικοποίησης, εκείνες που διαθέτουν προοπτικές για διεθνή ή περιφερειακή επέκταση, τίτλοι αναπτυξιακών εταιρειών με λογική αποτίμηση και, τέλος, μετοχές σε κλάδους που αναμένεται να ανακάμψουν.

Από την πρώτη κατηγορία, η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει τον ΟΤΕ και επισημαίνει ότι η συνεχιζόμενη διαδικασία αναδιάρθρωσης αναμένεται να βελτιώσει την αποδοτικότητα του ομίλου, ενώ η Cosmote εκτιμάται ότι θα αποτελέσει τον κύριο αναπτυξιακό μοχλό του OTE.

Στις μετοχές με προοπτικές διεθνούς επέκτασης, η EFG ξεχωρίζει τους τίτλους της Coca Cola 3E, της Vivartia, της Frigoglass και της Intralot. Στους τίτλους με λογική αποτίμηση και αναπτυξιακές προοπτικές, η χρηματιστηριακή προτιμά τις μετοχές των Alpha Bank, Τιτάνα, Σαράντη και Jumbo.

Στις μετοχές που βασίζονται σε σενάριο ανάκαμψης ξεχωρίζει την Ελληνική Τεχνοδομική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v