Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ

Τιμή-στόχο τις 5.000 μονάδες θέτει για τον Γενικό Δείκτη το 2007 η Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της για τις προοπτικές του 2007.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ
Τιμή-στόχο τις 5.000 μονάδες θέτει για τον Γενικό Δείκτη το 2007 η Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της για τις προοπτικές του 2007. Ο λόγος, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, είναι η ισχυρή κερδοφορία των εταιρειών αλλά και η καλή πορεία που προβλέπει ότι θα καταγράψουν τα κύρια top picks της, τα οποία διαμορφώνουν σημαντικά την τάση και τα επίπεδα των δεικτών του Χ.Α.

Ύστερα από μία ακόμη θετική χρονιά, το 2007, σύμφωνα με την Πήγασος, αναμένεται να ξεκινήσει στο αποκορύφωμα της αισιοδοξίας στις χρηματαγορές.

Η εταιρική κερδοφορία, η κινητικότητα όσον αφορά στις εξαγορές και συγχωνεύσεις και η υπερβάλλουσα ρευστότητα είναι οι ”δυνάμεις” που ωθούν την εισροή παγκοσμίως.

Παράλληλα, το γεγονός ότι το πιο κερδοφόρο ”στοιχείο” του 2006 ήταν για μία ακόμη φορά οι χρηματαγορές, αποτελεί ένδειξη για το πού βρίσκεται η μελλοντική αξία, αναφέρει η Πήγασος.

Στα top picks για το 2007 περιλαμβάνονται οι: Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Ιntralot, ΕΛΤΕΧ, ΟΤΕ, Cosmote, Folli Follie, Coca Cola 3Ε και Jumbo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v