Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το CitiDirect της Citibank

Το CitiDirect της Citibank

Το CitiDirect της Citibank
Mε τo CitiDirect της Citibank ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει μια σειρά τραπεζικών εργασιών όπως: ερώτηση υπολοίπων και πρόσφατης κίνησης λογαριασμών, μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών, πληρωμές καρτών Citibank Visa και Diners Club, αλλαγή Προσωπικού Κωδικού (ΑΤΜ PIN) της Citicard, παραγγελία μπλοκ επιταγών.

Αν είστε πελάτης της Citibank και θέλετε να κάνετε χρήση του CitiDirect αρκεί να έχετε την κάρτα Citicard και τον Προσωπικό κωδικό σας (PIN), που χρησιμοποιείτε στα ATM. Τυπώστε την αίτηση του CitiDirect στον εκτυπωτή σας, και αφού την συμπληρώσετε και υπογράψετε (όπου χρειάζεται), ταχυδρομήστε τη στη διεύθυνση: ”Citibank, Τμήμα Documentation, Τ.Θ. 191 86, 117 10, ΑΘΗΝΑ”.

Μόλις η τράπεζα παραλάβει την αίτηση, τότε ενεργοποιεί την πρόσβαση στην υπηρεσία CitiDirect την επόμενη εργάσιμη μέρα. Για να εκτυπώσετε την αίτηση, χρειάζεστε να έχετε εγκατεστημένο το Adobe Acrobat Reader στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που διαθέτετε την εταιρική κάρτα Citicard, θα πρέπει να υποβάλετε την αίτησή σας στο κατάστημα που εκδώσατε την κάρτα σας.

Εάν δεν είστε πελάτης της Citibank, για να χρησιμοποιήσετε το CitiDirect θα πρέπει να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Citibank και να εγγραφείτε στην υπηρεσία CitiDirect, σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v