Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Nova Web της NovaBank

Το Nova Web της NovaBank

Το Nova Web της NovaBank
Η NovaBank δημιούργησε το NovaWeb, το δίκτυο εξυπηρέτησης από το Internet, μέσω του οποίου μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε συναλλαγή. Ειδικότερα οι συναλλαγές του e-banking που προσφέρει η NovaBank χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στον NovaBanker και στον NovaInvestor.

Συναλλαγές NovaBanker: Πληροφορίες και υπόλοιπα καταθετικών και δανειακών λογαριασμών / Εμβάσματα σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό / Μεταφορά χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών σας ή σε λογαριασμούς τρίτων προσώπων / Εμφάνιση των κινήσεων των λογαριασμών σας, που μπορείτε να τυπώσετε ή να μεταφέρετε σε Microsoft Money / Καθορισμός από μέρους σας της συχνότητας που θέλετε να επαναλαμβάνονται οι πληρωμές σας.

Ηλεκτρονική απόδειξη των συναλλαγών σας / Έκδοση τραπεζικής επιταγής / Παραγγελία μπλοκ επιταγών / Ανάκληση επιταγής Αλλαγή Μυστικού Κωδικού / Αίτηση για πιστωτική κάρτα και δάνεια.

Συναλλαγές NovaInvestor: Αγορά και πώληση μετοχών και αμοιβαίων / Πλήρη αποτίμηση χαρτοφυλακίων Online παρακολούθηση της συνεδρίασης στο ΧΑ / Συμμετοχή σε Δημόσιες Εγγραφές και Γενικές Συνελεύσεις / Εργαλείο τεχνικής ανάλυσης μετοχών (MetaStock), με δυνατότητα σύγκρισης με γραφήματα / Διαβίβαση και άμεση επιβεβαίωση εκτέλεσης εντολών / Ιστορικό των εντολών / Σύνοψη του οικονομικού τύπου κάθε μέρας / Νέα της αγοράς για τις εισηγμένες στο ΧΑ εταιρείες / Εικόνα ξένων χρηματιστηρίων / Αξία των μεριδίων-χαρτοφυλάκιο.

Επίσης από το site της NovaBank μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να συμπληρώσει αίτηση ανοίγματος λογαριασμού για οποιονδήποτε από τους καταθετικούς λογαριασμούς, ή ακόμα και αίτηση για δάνειο ή πιστωτική κάρτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v