Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αδυναμία αντίδρασης στο Χρηματιστήριο

Μικρή πτώση στη ΔΕΗ μετά το χθεσινό ράλι, μικτή εικόνα στις τραπεζικές μετοχές στη σημερινή συνεδρίαση όπου ο τζίρος έφτασε τα 57,1 εκατ. ευρώ. ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Τέρνα Ενεργειακή και Πειραιώς έκριναν το πρόσημο.

Αδυναμία αντίδρασης στο Χρηματιστήριο

Επιφυλακτικό κλίμα και μικτά πρόσημα, είναι η εικόνα στις κύριες Ευρωπαϊκές Αγορές, καθώς οι ενεργοί Επενδυτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην “πέραν του Ατλαντικού Όχθη”, προσπαθώντας να τιμολογήσουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, σε υψηλά επίπεδα διατηρήθηκε ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ τον Αύγουστο. Ειδικότερα, ο δείκτης τιμών καταναλωτή κινήθηκε 0,3% υψηλότερα τον Αύγουστο, σε σχέση με τον Ιούλιο. Σε ετήσια βάση, ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε οριακά τον Αύγουστο στο 5,3%, από 5,4% τον Ιούλιο. Η μέτρηση ευθυγραμμίστηκε με τις προβλέψεις των Αναλυτών. Ο δομικός πληθωρισμός υποχώρησε στο 4%, από 4,3% τον Ιούλιο. Οι Αναλυτές προέβλεπαν ότι θα διολισθήσει στο 4,2%.

Συνεδρίαση που δεν έδειξε διαθέσεις να διαφοροποιηθεί με τις αμέσως προηγούμενες, αυτή που ολοκληρώθηκε στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, όπου ο Γενικός του Δείκτης, συνέχισε τον επικίνδυνο επιτόπιο βηματισμό του, δείχνοντας περισσότερο διαθέσεις να μην υποχωρήσει χαμηλότερα και λιγότερο τάση να απεγκλωβιστεί από τον “σφιχτό εναγκαλισμό” των 900 μονάδων.

Όλο και περισσότεροι Παράγοντες της Αγοράς, εκφράζουν απορίες για την παρατεταμένη αδυναμία του Χ.Α. και ιδιαίτερα του Βαρύδεικτου Τραπεζικού κλάδου, όπως και για την εμμονή του στην χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα και όλο και περισσότεροι Αναλυτές, αναζητούν τις αιτίες, για τις οποίες η Εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά, “καίει” όλες τις θετικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις, παρατηρείται και μείωση των “αντανακλαστικών” της Αγοράς, όπως και των επιλεκτικών τοποθετήσεων σε μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση και αυτό επιβεβαιώνεται, σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, από την τελική αναλογία ανοδικών – πτωτικών μετοχών.

Ελάχιστες “νέες επενδυτικές ιδέες” κάνουν την εμφάνισή τους στο ταμπλώ του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, ενώ σαφώς μεγαλύτερος αριθμός τίτλων, αργά αλλά σταθερά, επιστρέφει στην συναλλακτική απαξίωση.

Σύμφωνα με την άποψη του Μάνου Χατζηδάκη (Beta Sec.), “οι Επενδυτές συνεχίζουν να κινούνται στην λογική της επιλεκτικής προσέγγισης και αξιολογούν νέα που αφορούν σχεδόν αποκλειστικά επιμέρους επιδόσεις. Το εύκολο και γρήγορο χρήμα της πρώτης φάσης της ανόδου έχει βγει από την Αγορά, οι αποτιμήσεις της μεγάλης κεφαλαιοποίησης δεν αντιπροσωπεύουν μια υπολειπόμενη αξία, όπως κάποτε, ώστε να μην παίζει κρίσιμο ρόλο το επίπεδο τοποθετήσεων, αλλά απαιτούν την υποστήριξη των αριθμών. Όχι των αριθμών της επόμενης χρήσης, αλλά του επόμενου τριμήνου. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το ταμπλώ. Αργά, ή γρήγορα η Αγορά θα εντοπίσει τις στρεβλώσεις, καθώς νομοτελειακά κάποιος έχει δίκιο. Συνήθως το δίκιο το έχουν αυτοί που βάζουν τα χρήματά τους σε Εταιρείες. Και είναι οι ίδιοι Άνθρωποι που ξέρουν τον τρόπο να φτιάχνουν και υπεραξίες”.

Για πολλοστή συνεδρίαση άλλαξαν και τα δύο πρόσημα οι μετοχές των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών και για πολλοστή συνεδρίαση, η τελική εικόνα δεν αφήνει και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας, για κάτι εντυπωσιακά καλύτερο, αν δεν υπάρξει η είδηση – καταλύτης που θα αλλάξει κλίμα και διαθέσεις (Alpha Bank -0,86%, Εθνική -0,63%, Eurobank +0,93%, Πειραιώς +1,72%).

Και τα δύο πρόσημα άλλαξε και ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών, κινούμενος μεταξύ 562,49 (-0,78%) και 567,08 μονάδων (+0,03%). Πριν τις τελικές δημοπρασίες βρέθηκε στις 566,25 (-0,11%) και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές σε νέα υψηλά και στις 567,18 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 0,05%.

Μόνη θετική ένδειξη, για τον εν λόγω δείκτη, όσο δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 550 – 555 μονάδων, από όπου διέρχονται οι ΚΜΟ 30, 60 και 90 εβδομάδων. Οι επόμενες αντιστάσεις στις 578, 600 και 635 μονάδες. Κλείσιμο χαμηλότερα των 550 μονάδων (ημερήσιο “stop long”), μπορεί να πιέσει προς τις 541 και 521 μονάδες (συγκλίνουν οι δύο ΚΜΟ 200 ημερών).

Μένοντας στον κλάδο, η Alpha Bank έδωσε mandate στις BofA Securities, BNP Paribas, Citi, Commerzbank και Morgan Stanley για να διοργανώσουν, ως Ανάδοχοι, σειρά παρουσιάσεων στους Επενδυτές, με έναρξη σήμερα 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το Reuters, η Τράπεζα θα προχωρήσει στην έκδοση senior preferred ομολόγου αναφοράς 6,5 ετών, με δυνατότητα ανάκλησης μετά από 5,5 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Euro2day.gr”, η έκδοση θα κινείται, περίπου, στο ύψος των 500 εκατ. ευρώ.

Δεν δημιουργεί “κύματα ενθουσιασμού” η τελική εικόνα στον μη Τραπεζικό 25αρη, όπου με θετική μεταβολή ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι ΑΡΑΙΓ (+0,95%), ΒΙΟ (+0,21%), ΕΛΠΕ (+0,85%), ΜΟΗ (+0,08%), ΜΥΤΙΛ (+0,26%), ΟΠΑΠ (+1,75%), ΟΤΕ (+1,13%), ΣΑΡ (+0,34%) και ΤΕΝΕΡΓ (+1,52%).

Ο μοναδικός τίτλος του FTSE25, που σήμερα δεν ήλθε σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο, ήταν αυτός της ΤΕΝΕΡΓ (+1,52%). Για να κινηθεί ψηλότερα η μετοχή, πρέπει να αφήσει πίσω της την ζώνη 11,90 – 12,50, από όπου διέρχονται οι δύο ΚΜΟ 200 ημερών. Σε περίπτωση ανοδικής διαφυγής, η αμέσως επόμενη αντίσταση εντοπίζεται στα 13,08 ευρώ. Η όποια διόρθωση, δεν πρέπει να επεκταθεί χαμηλότερα των 11,40 ευρώ (ημερήσιο “stop long”).

Αντίθετα, ο μοναδικός τίτλος της υψηλής κεφαλαιοποίησης, που κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, ήταν αυτός του Ελλάκτωρα (-2,03%), συνεχίζοντας την πλαγιοκαθοδική κίνηση που έχει ξεκινήσει από τα 1,58 ευρώ (κλείσιμο 30/8). Προσοχή, καθώς επιβεβαιωμένο κλείσιμο χαμηλότερα των 1,40 ευρώ (εκθετικός ΚΜΟ 30 εβδομάδων), μπορεί να ανοίξει “την καταπακτή” προς τα 1,386 και 1,193 ευρώ. Για την σχετική βελτίωση της τεχνικής εικόνας, απαιτείται επιστροφή με κλείσιμο υψηλότερα των 1,60 ευρώ (ημερήσιο “stop short”).

Χαμηλώνοντας σε κεφαλαιοποιήσεις, ξαφνικά επιθετικοί αγοραστές στην Ελλάδος (+8,38%, τέταρτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση και κλείσιμο σε υψηλά 19 μηνών), δίπλωσε τις ανοδικές συνεδριάσεις η ΑΝΕΚ (+11,51%), τρεις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για την Κρι Κρι (+2,14%), σε υψηλά 143 μηνών η Προοδευτική (+20%), προσπάθεια αντίδρασης από τα πρόσφατα χαμηλά για την ΞΥΛΚ (+3,57%), ενώ σε υψηλό μήνα έκλεισε η ΦΒΜΕΖΖ (+6,44%).

Αύξησαν συναλλαγές οι Ιντρακάτ (+4,64%), Έλαστρον (+1,88%) και Premia (+2%), μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις αντέδρασε η Epsilon Net (+5,04%), μετά από τρεις πτωτικές η Ιντεάλ (+3,42%), θα ήθελαν πειστικότερους αγοραστές οι Mermeren (+1,92%), Fieratex (+4,18%), Κορδέλλου (+0,64%), Λούλη (+2,27%), Λανακάμ (+6,56%), ΣΙΔΜΑ (+6,78%), Εβροφάρμα (+2,75%), Σπύρου (+19,32%), Χαϊδεμένος (+5,15%) και Παϊρης (+1,77%), ενώ σε υψηλά 18 μηνών ολοκλήρωσε τις συναλλαγές η Τεχν. Ολυμπιακή (+4,71%).

“Καρέ” πτωτικών συνεδριάσεων για AS Company (-0,92%), Space (-2,95%), Performance (-0,34%) και BriQ (-0,47%), τρεις οι συνεχόμενες πτωτικές για Attica Group (-1,46%), παρουσία πωλητή σε Τρ. Αττικής (-4,92%), Μοτοδυναμική (-1,32%) και Λύκο (-1,96%), κινήσεις κατοχύρωσης κερδών σε Intralot (-3,51%), Frigoglass (-1%), Quest (-0,40%), τελευταίο θετικό κλείσιμο στις 6/9 για την Profile (0%) και στις 7/9 για τον Ικτίνο (-1,69%), ενώ σε νέα ιστορικά υψηλά έκλεισαν τα Πλ. Κρήτης (+2,26%).

Από την άλλη, ίσως χρήζει “δεύτερης ανάγνωσης” η ανακοίνωση από την Δομική Κρήτης (+0,47%) η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει, “στην πρόσφατη γ.σ., ο πρόεδρος κ. Συνατσάκης Γεώργιος έλαβε τον λόγο για να ενημερώσει τους Μετόχους, σχετικά με την πορεία της Εταιρείας και των Εταιρειών του Ομίλου. Στην κατασκευή τεχνικών Δημοσίων Έργων η Εταιρεία μεμονωμένα, ή σε Κοινοπρακτικό Σχήμα έχει ανεκτέλεστο Έργου ποσό 20,4 εκατ. € πλέον ΦΠΑ, με αναλογία κατά την συμμετοχή της σε ποσό 17,1 εκατ. €. Επίσης η Εταιρεία έχει αναδειχτεί Ανάδοχος και αναμένεται η πρόσκληση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής Δημοσίων Έργων, συνολικού ύψους 24,7 εκατ. € πλέον ΦΠΑ”.

Στα παραπάνω, δεν αναφέρονται τα Έργα που μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην παρελθούσα χρήση, η Εισηγμένη παρουσίασε καθαρά κέρδη περίπου στο 1 εκατ., στο 10% του ετήσιου τζίρου της. Με τις νέες ανακοινώσεις, ο καθένας μπορεί να κάνει τους υπολογισμούς του, όταν η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση, μόλις και μετά βίας ξεπερνά τα 15,6 εκατ.

Ασφαλώς και η σημερινή συνεδρίαση, δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα τεχνικά δεδομένα των βασικών δεικτών.

Ξεκινώντας από τον Γενικό Δείκτη, όσο αυτός διατηρείται υψηλότερα των 895 - 885, ή έστω υψηλότερα των 878 (ημερήσιο “stop long”) – 867 μονάδων (εκθετικός ΚΜΟ 30 εβδομάδων), δεν κινδυνεύει η μεσοπρόθεσμη τάση. Θετική ένδειξη η παραμονή υψηλότερα των 903 μονάδων (εκθετικός ΚΜΟ 30 ημερών). Επόμενες αντιστάσεις στις 910, 917 – 920, 930 και 949 – 950 μονάδες.

Για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, οι επόμενες αντιστάσεις στις 2184, 2200 και 2230 – 2240 μονάδες. Οι στηρίξεις στις 2126, 2100 (ημερήσιο “stop long”) και 2085 μονάδες.

Οι εκτιμήσεις των Αναλυτών

“Ο καταιγισμός θετικών εξελίξεων δεν οδήγησε, για ακόμη φορά, σε ανοδική κίνηση του Γενικού Δείκτη, προκαλώντας ερωτηματικά για τους λόγους της ασύμμετρης αυτής συμπεριφοράς. Η ευφορία των δεικτών στη Wall Street, είναι πιθανό να ενισχύσει το σενάριο ανοδικής κίνησης του ΓΔ, παρά την τελευταία απροθυμία συγχρονισμού του Ελληνικού Χρηματιστηρίου με τις Διεθνείς Αγορές”, εκτιμά η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

“Οι Επενδυτές έχουν επιλεκτικές διαθέσεις, με μετακύλιση του ενδιαφέροντος σε ‘βαριά χαρτιά’, ενόψει των αποτελεσμάτων εξαμήνου (ΕΛΧΑ 15/9, Jumbo 16/9 και Aegean 17/9)”, αναφέρει η Beta Sec.

“Στο εσωτερικό, θα συνεχιστούν οι διακυμάνσεις, με σκοπό την μετακύλιση των θέσεων στα Παράγωγα, ενώ το ενδιαφέρον θα συνεχίσει να επικεντρώνεται σε τίτλους με θετικούς καταλύτες”, αναφέρει στις εκτιμήσεις της η Leon Depolas Sec.

“Μετά την επίδοση – έκπληξη στο ΑΕΠ του 2ου τριμήνου, η εγχώρια επικαιρότητα συνέχισε να καταγράφει θετικά ακούσματα: το τίμημα για τη ΔΕΠΑ Υποδομών ξεπέρασε τις προσδοκίες, ενώ η αναγγελία του ονόματος του Αυστραλιανού fund Macquarie και του ποσού έκπληξη που προσέφερε για το 49% του ΔΕΔΔΗΕ, αποτέλεσε ψήφο εμπιστοσύνης που ακόμη συζητείται. Ταυτόχρονα, η αναβάθμιση της Ελληνικής Οικονομίας από τη Scope Ratings προϊδεάζει για ανάλογη κίνηση από τον Καναδικό Οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης DBRS, το βράδυ της Παρασκευής, ενώ η Κριστίν Λαγκάρντ επιβεβαίωσε ότι τα Ελληνικά ομόλογα θα συνεχίσουν να περιλαμβάνονται στις τοποθετήσεις της ΕΚΤ, ακόμη και αν αναγγελθεί πρόγραμμα μείωσης αγορών τίτλων. Επιπλέον, το πακέτο στήριξης ύψους €3,4 δισ. περιλαμβάνει φορολογικές ελαφρύνσεις (‘κούρεμα’ επιστρεπτέας προκαταβολής, μείωση φορολογικού συντελεστή κερδών) που συμβάλουν στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος προς το φιλικότερο”, υπενθυμίζει ο Δημήτρης Τζάνας.

Όμως, όλα αυτά δεν αρκούν για να υπάρξει μια αποφασιστική αλλαγή του σκηνικού και στο Χρηματιστήριο, με την εξαίρεση λίγων μόνο Δεικτοβαρών τίτλων να διαφοροποιούνται και ιδιαίτερα της ΔΕΗ.

Με τον ΓΔ να συνεχίζει το επιτόπιο τροχάδην του, καταγράφοντας διαδρομές μικρής μεταβλητότητας περί τις 900 μονάδες.

Η εξήγηση της συνεχιζόμενης απροθυμίας για εκδήλωση αγοραστικού ενδιαφέροντος μετοχικών τίτλων, από Ξένους αλλά και Έλληνες Επενδυτές που συνεχίζουν να διακρατούν “βουνά” καταθέσεων με μηδενικές αποδόσεις, πρέπει να αναζητηθεί στο εξωτερικό περιβάλλον.

Με το κύμα λοιπόν γενικευμένων ανατιμήσεων στις Πρώτες Ύλες (Φυσικό Αέριο, Πετρέλαιο, Αλουμίνιο, κ.α.) και τα Τρόφιμα να συνεχίζεται, σαν αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων αρρυθμιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η διαδικασία της επανεκκίνησης της Παγκόσμιας Οικονομίας δεν μπορεί να συντελεστεί ομαλά, προκαλώντας “σοκ” στις συνθήκες προσφοράς Προϊόντων.

Είτε γιατί η επανέναρξη της παραγωγικής διαδικασίας στις Βιομηχανίες καθυστερεί, είτε γιατί οι Καταναλωτές δεν έχουν επαρκές διαθέσιμο εισόδημα για να αντιμετωπίσουν το κύμα των επερχόμενων ανατιμήσεων, ιδιαίτερα στους λογαριασμούς του Ηλεκτρικού Ρεύματος.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των κρουσμάτων από την πανδημία υπενθυμίζει ότι η υγειονομική κρίση συνεχίζει να απασχολεί την καθημερινότητα όλων των Πολιτών, με τις Κυβερνήσεις να αναζητούν τρόπους για να επιταχύνουν τον εμβολιασμό όσων αρνούνται να το πράξουν, διαμορφώνοντας ένα περίπλοκο σκηνικό που δυσκολεύει την εύρυθμη λειτουργία των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Σαν αποτέλεσμα, οι Κεντρικές Τράπεζες αδυνατούν να διαμορφώσουν μια σαφή στάση, σε σχέση με το σχεδιασμό της μελλοντικής νομισματικής πολιτικής, με τις Αγορές να παρακολουθούν στενά όλες τις ανακοινώσεις. Είναι λοιπόν εύλογη η στάση αναμονής της Επενδυτικής Κοινότητας, ενόσω το περιβάλλον παραμένει ομιχλώδες, με δεδομένη μάλιστα την κίνηση των δεικτών των Διεθνών Αγορών κοντά στις υψηλές επιδόσεις.

“Θα χρειαστεί εύλογος χρόνος για να ξεπεραστεί η γενικευμένη αποστροφή των Επενδυτών προς τον επενδυτικό κίνδυνο, μέχρις ότου το ελπιδοφόρο Ελληνικό αφήγημα τύχει της αυξημένης επενδυτικής προσοχής από τους Διαχειριστές, Έλληνες και Ξένους”, εκτιμά ο διευθυντής επενδύσεων της Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν τη σημερινή συνεδρίαση, οι μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού.

Επιφυλακτικό το κλίμα στην Ευρώπη, μικτή η εικόνα των δεικτών στο NYSE.

Μικρά κέρδη για το Πετρέλαιο, λίγο ψηλότερα το Ευρώ.

Δείχνει να επιστρέφει υψηλότερα των $1800 ο Χρυσός (στα $1832 το ημερήσιο “stop short”), ακολουθεί ανοδικά και το Ασήμι. Προς τα $46850 προσπαθεί να αντιδράσει το Bitcoin, προς τα $3380 το Ethereum.

Σε προ πανδημίας επίπεδα σκαρφάλωσαν οι θέσεις εργασίας στη Μεγάλη Βρετανία. Αυξήθηκαν κατά 241.000 τον Αύγουστο, ενώ οι κενές θέσεις, με άνοδο 35% στο τρίμηνο, ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο για πρώτη φορά. Με 1,6 εκατομμύρια Ανθρώπους ακόμα σε αναστολές εργασίας, βασικό τεστ θα αποτελέσει το τέλος του μήνα, όταν και τελειώνουν οι Κρατικές στηρίξεις.

Επιστροφή στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στα εγχώριου ενδιαφέροντος, νέα χαμηλότερη τιμή - στόχο για τη μετοχή της Jumbo στα 15,6, από 19,5 ευρώ δίνει η Optima Bank (σύσταση “buy”), παρά τις ισχυρές επιδόσεις της Εισηγμένης στο εξάμηνο, επικαλούμενη την αυξημένη αβεβαιότητα για τις αναταραχές στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και την άνοδο των τιμών των Πρώτων Υλών τους επόμενους μήνες. Η Χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η Εταιρεία θα εμφανίσει καθαρά κέρδη 56 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο, αυξημένα κατά 13% σε ετήσια βάση, με τις πωλήσεις να διαμορφώνονται στα 314 εκατ. ευρώ, με άνοδο 12,6%.

Ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μεταξύ 900,13 (-0,58%) και 907,08 μονάδων (+0,19%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 906,71 (+0,15%) και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στις 906,81 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 0,16%.

Ο τζίρος στα 56,6 εκατ., από τα οποία τα 0,8 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΠΕΙΡ, ΜΥΤΙΛ), ενώ ΜΠΕΛΑ και ΟΠΑΠ απασχόλησαν το 27% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές του FTSE25, δεν ήλθε σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο η ΤΕΝΕΡΓ και με το θετικό οι ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΧΑΕ και TITC. Μέσω των τελικών δημοπρασιών στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Eurobank, Αεροπορία Αιγαίου και ΟΤΕ και στο χαμηλό η ΔΕΗ.

Στο τέλος πέρασαν μπροστά οι ανοδικές μετοχές (68), έναντι των πτωτικών (57), ενώ 13 τίτλοι έκλεισαν με κέρδη μεγαλύτερα του 4%.

*Αδυναμία σχολιασμού της συνεδρίασης στην Αγορά Παραγώγων, καθώς μέχρι τις 22.00 το Χρηματιστήριο δεν είχε “μπει στον κόπο” να αναρτήσει το Η.Δ.Τ. της 14ης Σεπτεμβρίου, στο www.helex.gr (!)

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v