Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ερχονται βαριές καμπάνες σε βαριά ονόματα - ΝΔ: Οι δύο πρώην και η αποχή - Τα περιθώρια Optima & το δάνειο Dimand

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Δύο «πονοκεφάλους» λιγότερους -και μάλιστα εσωκομματικούς- θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 15ο συνέδριο της ΝΔ που ξεκινά μεθαύριο Παρασκευή.

Οπως μαθαίνουμε, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γιάννη Πλακιωτάκη πως θα δώσουν μεν το παρών στην έναρξη των εργασιών, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν προτίθεται να μιλήσει ενώπιον των συνέδρων.

Εάν μιλούσαν, με γνώμονα τις τελευταίες τους ηχηρές δημόσιες παρεμβάσεις, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα άφηναν άνευ κριτικής συγκεκριμένους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής, όπως τα εθνικά θέματα.

Η διάψευση του Βαγγέλη (Μαρινάκη) και το φαρμακερό… στρίφωμα - Tips για ΕΥΡΩΒ, CPI - SOS μη χαθεί η Ούρσουλα!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Να σε κάψω, Κυριάκο, να σ' αλείψω μέλι, που λέει κι ο λαός μας. Τη μια μέρα, «κύκλοι» του γνωστού εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτηρίζουν, μέσω MEGA, ως προϊόν «επιστημονικής φαντασίας» τα όσα γράφτηκαν για SMS της συζύγου του πρωθυπουργού στο κινητό του.

Την επομένη (δηλαδή χθες), σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Επτά στα επτά ψέματα», τα «ΝΕΑ» του ομίλου Μαρινάκη επανέρχονται στο θέμα, διά της υπογραφής του Γιώργου Παπαχρήστου, και επαναβεβαιώνουν τη διάψευση.

Μόνο που μέσα στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει και φαρμακερό… στρίφωμα.

Την Iντερ Μιλάνου «χτυπάει» ο Σταθόπουλος - Οι νέες μπίζνες Κουκουτάρη - Τα πυρά ΔΣΑ για... βόλεμα δικαστικών

ΙΝΤΕΡ: Η BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου (φωτ.) ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Iντερ του Μιλάνου, μια από τις δημοφιλέστερες ποδοσφαιρικές ομάδες παγκοσμίως, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «La Repubblica».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το private equity fund... μαρκάρει στενά τον διάσημο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Το 2020 ο διεθνής Τύπος έγραφε ότι η BC Partners είχε καταθέσει πρόταση ύψους 850 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των «Nerazzurri», χωρίς όμως να καταλήξει σε συμφωνία.

Οι... πιπεράτες απαντήσεις Μαρινάκη στον Κυριάκο - Η Εθνική Ασφαλιστική και το δίλημμα - SSM: Σήματα για τα μερίσματα

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Μέσω δύο άρθρων , στα «ΝΕΑ» και στο «in.gr» ήρθαν οι πρώτες έμμεσες απαντήσεις του μεγαλοεφοπλιστή και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί οικονομικών συμφερόντων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Στο κύριο άρθρο στα ΝΕΑ του Σαββάτου γίνονται αναφορές στη δημοσιογραφική αποστολή των Μέσων του ομίλου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει η κατακλείδα: «Το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ και το MEGA γνωρίζουν καλά τον ρόλο τους. Θα εξακολουθήσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, χωρίς να δέχονται μαθήματα από κανέναν.

Η κατάλυση του (επιτελικού) κράτους - Νέες γκρίνιες για τον Βορίδη - Tips για ΕΤΕ και ΟΛΠ - H απάντηση Planet περί Latsco

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: Ακόμη και μεταξύ των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης διάχυτη είναι η αγωνία για τις αλλαγές στον τρόπο (και την αποτελεσματικότητα) διακυβέρνησης, μετά και τις «παραιτήσεις» του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου, που επέφεραν νέο βαρύ πλήγμα στο λεγόμενο «επιτελικό κράτος».

Οι αρρυθμίες που άρχισαν να διαπιστώνονται μετά την «παραίτηση» του Γρηγόρη Δημητριάδη (φωτ.) είναι γνωστές σε όλους. Εκείνος άλλωστε, λένε οι πληροφορίες, ήδη από την περίοδο της πανδημίας είχε το γενικό πρόσταγμα, ενεργώντας σχεδόν ως «αντ’ αυτού» σε όλα τα θέματα. Πλην της Covid, στην οποία είχε επικεντρωθεί τότε ο Άκης Σκέρτσος.

v