Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 31 2014

Οι αγορές από τους insiders και οι εικασίες για τον Γ. Μηλιό

Οι αγορές από τους insiders και οι εικασίες για τον Γ. Μηλιό

ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΜΗΛΙΟΣ: Νούμερο ένα υποψήφιο για τη θέση του προέδρου σε μεγάλη τράπεζα βλέπει η αγορά τον Γ. Μηλιό μετά την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ή αν χρειασθεί να συμπεριληφθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η ίδια ανακοίνωση του κ. Μηλιού βέβαια δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες ερμηνείες. Και αυτό διότι δήλωσε ότι θα παραμείνει υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από αυτή τη θέση θα είναι περισσότερο χρήσιμος «για την επεξεργασία θέσεων και τη διαμόρφωση κατευθυντήριων γραμμών για την κυβερνητική πολιτική».

Και Εκτελεστικάριος (σ.σ. ξεθάψτε την ορολογία του πρώιμου ΠΑΣΟΚ) και πρόεδρος μεγάλης τράπεζας δύσκολα γίνεται...

 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ: Σε περιόδους υπερβολών στο Χ.Α. είθισται να εκδηλώνονται συμβολικές αγορές από υψηλόβαθμα στελέχη και μεγαλομετόχους επιχειρήσεων και τραπεζών. Όλη η αγορά θυμάται τις αγορές των πρώτων μηνών του 2012 με πιο εμβληματική αυτή του Γ. Κωστόπουλου ο οποίος ανακοίνωσε τότε την απόκτηση περίπου 1 εκατομμυρίου μετοχών Alpha Bank.

Κάτι ανάλογο βρίσκεται ήδη στα σπάργανα.

Οι πρώτες αγορές έχουν διενεργηθεί κυρίως από στελέχη τραπεζών. Λείπουν προς το παρόν αυτές που θα δώσουν στίγμα, όπως και το 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v