Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 11 2018

«Στέγγος κερνάει και Στέγγος πίνει» στο Πόρτο Καρράς

«Στέγγος κερνάει και Στέγγος πίνει» στο Πόρτο Καρράς

Σε εταιρείες που συνδέονται με μέλη της οικογένειας Στέγγου μεταβιβάστηκαν ακίνητα του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, όπως εξηγεί η διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής στις λογιστικές καταστάσεις του εξαμήνου. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί στις 27 Σεπτεμβρίου, οπότε και αποφασίστηκε η μεταβίβαση των ακινήτων, είχε βγάλει μια κάπως γενικόλογη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με εκείνη την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την «ειδική έγκριση, κατ' άρθρο 23α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920, για τη σύναψη συμβάσεων πωλήσεως ακινήτων μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. και προσώπων υπαγομένων στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 23α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920».

Με τις λογιστικές καταστάσεις, μάθαμε λοιπόν πως μέλη της οικογένειας Στέγγου (δεν αναφέρονται συγκεκριμένα) συμφώνησαν να αγοράσουν ιδιοκτησίες στο Πόρτο Καρράς, πέριξ της μαρίνας, έναντι τιμήματος 3,26 εκατ. ευρώ. Μαθαίνουμε, επίσης, πως οι αγοράστριες εταιρείες πήραν κυρίως ημιτελή ακίνητα και «έχουν υποσχεθεί την αποπεράτωση των ακινήτων σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Μάλιστα, η διοίκηση του ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή υποστηρίζει πως «ευτυχώς» που τα πήρε η οικογένεια Στέγγου, γιατί τα μπετά επιβάρυναν την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου, «καθόσον η εταιρεία ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν δύναται να τα αποπερατώσει στο άμεσο μέλλον»...

Οπότε, μια και «δεν δύναται» η εταιρία, το «ανέλαβε» η οικογένεια!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v