Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 10 2020

Το νέο ομόλογο που ετοιμάζει η ΓΕΚ Τέρνα και η εξαγορά της Orilina

Το νέο ομόλογο που ετοιμάζει η ΓΕΚ Τέρνα και η εξαγορά της Orilina

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πιο κοντά φέρνει το ομόλογο του μισού δισ. ευρώ που σχεδιάζει ο όμιλος, η επίσημη έναρξη της περιόδου παραχώρησης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι.

Με το νέο ομόλογο, που αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην άνοιξη, θα χρηματοδοτηθούν νέα έργα (όπως το αεροδρόμιο στο Καστέλλι Ηρακλείου) ή υφιστάμενα (το νότιο τμήμα του άξονα Ε65) του ομίλου.

Βέβαια, όπως είπε και το Σάββατο στην Κρήτη ο επικεφαλής του ομίλου Γ. Περιστέρης, για να προχωρήσουν κανονικά τα έργα κατασκευής του νέου αεροδρομίου και να παραδοθεί εντός του συμβατικού χρονοδιαγράμματος των πέντε ετών, χρειάζεται η έγκαιρη ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων και των αρχαιολογικών εργασιών.

 

ORILINA ΑΕΕΑΠ: Το ακίνητο που μισθώνει η αλυσίδα Σκλαβενίτης στο άλλοτε κτήμα Θων επί της Λ. Κηφισίας απέκτησε πρόσφατα η Orilina ΑΕΕΑΠ, έναντι τιμήματος περίπου 26 εκατ. ευρώ.

Το κατάστημα καταλαμβάνει το ισόγειο και τον ημιώροφο του κτηρίου που είχε ανεγείρει η Βωβoς, ενώ διαθέτει και 334 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Η συνολική επιφάνειά του ανέρχεται σε 10.330 τ.μ.

Μετά την τελευταία αγορά, η Orilina διαθέτει χαρτοφυλάκιο 9 μισθωμένων ακινήτων, μεικτής λογιστικής αξίας 82,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v