Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 30 2020

Το «μυστήριο» στη Singular και η εμφάνιση εφοπλιστικού ονόματος

Το «μυστήριο» στη Singular και η εμφάνιση εφοπλιστικού ονόματος

Και ενώ τα στελέχη του κλάδου πληροφορικής αναζητούν ακόμη το προφίλ και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας Nexum Holding Limited με έδρα το Λονδίνο, που υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά, αποκτώντας έτσι τον ρόλο του «προτιμητέου επενδυτή» στη SingularLogic, έρχεται μια είδηση που ενδεχομένως να δίνει κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα της αγοράς.

Η είδηση είναι πως ενώ μέχρι πρότινος στο «τιμόνι» της Nexum Holdnig αναφέρονταν οι κ.κ. Παναγιώτης Γοργολιός και Κωνσταντίνος Βονάτσος, από την 26η Ιουνίου κομβικό ρόλο στην ίδια εταιρεία απέκτησε ο κ. Πέτρος Νομικός. 

Ο κ. Πέτρος Νομικός είναι γνωστός εφοπλιστής που κατάγεται από τη Σαντορίνη και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Στο ευρύ κοινό της Ελλάδας έγινε γνωστός από τη σύσταση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Greece Debt Free», η οποία μέσω δωρεών αγόραζε ελληνικά κρατικά ομόλογα από τη δευτερογενή αγορά (κάτω από το «100») και στη συνέχεια ακολουθούσε η διαγραφή τους.

Άλλες δράσεις του κ. Νομικού είναι η επένδυση στην παραγωγή της ελληνικής μπίρας Volcan, καθώς και η ίδρυση του μουσείου Santozeum, με πρώτες ύλες από τη θηραϊκή γη.

Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v