Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 17 2020

Οι υπογραφές ΔΕΗ-Τέρνα και οι εξελίξεις με SingularLogic

Οι υπογραφές ΔΕΗ-Τέρνα και οι εξελίξεις με SingularLogic

SINGULARLOGIC: Επικαιροποίηση στοιχείων που περιλαμβάνονταν στις προσφορές τους έχει ζητηθεί από τα σχήματα που είχαν υποβάλει προτάσεις εξαγοράς για τη SingularLogic.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο της MIG, οπότε είναι πολύ πιθανόν ότι το θέμα θα συζητηθεί και ενδεχομένως να ληφθούν αποφάσεις.

 

ΔEΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ: Υπέγραψαν χθες η ΔEH Ανανεώσιμες με την ΤΕΡΝΑ τη σύμβαση για την κατασκευή από την εταιρεία-μέλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του δεύτερου μέρους του έργου του φωτοβολταϊκού των 30 MW στην Κοζάνη.

Θυμίζουμε ότι η θυγατρική της ΔEΗ έσπασε στα δύο τον διαγωνισμό για το φωτοβολταϊκό. Τα 15 MW ανατέθηκαν στη ΜΕΤΚΑ EGN και τα άλλα 15 MW στην ΤΕΡΝΑ.

Σε εξέλιξη είναι οι διαγωνισμοί της ΔEΗ ΑΝ. για το μεγάλο φωτοβολταϊκό των 200 MW στη Δ. Μακεδονία καθώς και για εκείνο των 50 MW στη Μεγαλόπολη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μαύρος από το συνέδριο του Economist ανακοίνωσε ότι το φωτοβολταϊκό σύστημα της Μεγαλόπολης θα είναι το πρώτο έργο ΑΠΕ που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του target model με διμερή σύμβαση. Κι αυτή θα γίνει με τη μητρική ΔEΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v