Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 20 2021

O Γ. Βαρουφάκης και το… Star Trek -Νέα αντίποινα ΗΠΑ σε Πεκίνο *Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Coinbase!

O Γ. Βαρουφάκης και το… Star Trek -Νέα αντίποινα ΗΠΑ σε Πεκίνο *Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Coinbase!

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Φανατικός οπαδός της σειράς επιστημονικής φαντασίας Star Trek εμφανίζεται ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αναλύοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν με «τσιτάτο» του θρυλικού Captain Picard.

Οπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: “Γιατί είμαι Trekkie; (σ.σ. φανατικός οπαδός της σειράς) Αναλογιστείτε την δήλωση του Captain Picard στο επεισόδιο “Συμβίωση” (S1, E16, 1988) και σκεφτείτε το Αφγανιστάν: “Η ιστορία έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι όπου ανακατεύεται η ανθρωπότητα, όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις της παρέμβασης, τα αποτελέσματα είναι πάντοτε καταστροφικά”...

Συμπερασματικά, θα πρέπει να περιμένουμε τη σωτηρία από τους… εξωγήινους

 

COINBASE: Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα μαξιλάρι ύψους 4 δισ. δολαρίων, επωφελούμενη από την εκτίναξη των συναλλαγών στα κρυπτονομίσματα, καθώς προετοιμάζεται για ενίσχυση της νομοθέτησης στον κλάδο.

Η εταιρία δήλωσε ότι διενήργησε… stress test στον ισολογισμό της για να διαπιστώσει ότι διαθέτει αρκετά κονδύλια ώστε να προετοιμαστεί για το αυστηρότερο νομοθετικό καθεστώς, πιθανές κυβερνοεπιθέσεις ή ενδεχόμενη μείωση των συναλλαγών.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι για έναν… χειμώνα στα crypto», σχολίασε ο οικονομικός διευθυντής.

Η εταιρία ανακοίνωσε εκτίναξη κερδών στα 1,6 δισ. δολάρια το δεύτερο τρίμηνο από μόλις 32 εκατ. δολάρια έναν χρόνο πριν.

 

ΙΑΠΩΝΙΑ: Ας μην το παρακάνουμε. Μάλλον κάπως έτσι θα το σκέφτηκαν οι αρχές και γνωστοποίησαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Formula 1 που είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.

Βλέπετε οι Ολυμπιακοί συνέπεσαν με έξαρση κρουσμάτων, ενώ η χώρα έχει άλλο ένα σοβαρό τεστ να ξεπεράσει. Τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν δεκαπέντε ημέρες μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πολλά τα events εν μέσω πανδημίας.

 

ΚΥΡΩΣΕΙΣ: Κάθε ευκαιρία βρίσκουν ΗΠΑ και Κίνα για να πλήξουν η μια την άλλη. Η πανδημία δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το υπουργείο Μεταφορών της υπερδύναμης ανακοίνωσε ότι θα βάλει όριο 40% στην χωρητικότητα σε τέσσερις πτήσεις κινεζικών αεροπορικών εταιρειών προς τη χώρα. Είναι «αντίποινα» για την απόφαση του Πεκίνου να επιβάλει ανάλογους περιορισμούς σε τέσσερις πτήσεις της United Airlines με το επιχείρημα ότι εντόπισε πέντε επιβάτες με κορωνοϊό σε πτήση από Σαν Φραντσίσκο προς Σαγκάη.

Η απόφαση χαιρετίστηκε από την United η οποία θεωρεί ότι φέρνει «δικαιοσύνη» σε μια σημαντική αεροπορική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v