Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 18 2021

«Ανοίγουν» οι δουλειές, στερεύει η… μπύρα στο Λονδίνο - Νέα επεισόδια στη μεγαλύτερη κλοπή crypto στην ιστορία

«Ανοίγουν» οι δουλειές, στερεύει η… μπύρα στο Λονδίνο - Νέα επεισόδια στη μεγαλύτερη κλοπή crypto στην ιστορία

ΛΟΝΔΙΝΟ: Αλλοι έλεγαν ότι η πόλη θα χάσει την αίγλη της ως επιχειρηματικό κέντρο λόγω του Brexit. Αλλοι ότι η πανδημία θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της τηλεργασίας.

Κι’ όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η ζήτηση για χώρους γραφείων στο κέντρο της πόλης κινήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές της πανδημίας. Εφτασε το 1,4 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα το β’ τρίμηνο, αυξημένη κατά 39%.

Μπορεί να απέχει από το 1,9 εκατ. τμ. που είχε καταγραφεί προ πανδημίας, οι ειδήμονες όμως μιλούν για τάση που θα συνεχιστεί και στηρίζεται στην ισχυρή ανάκαμψη της οικονομίας και της απασχόλησης.

 

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αν ψάχνει κανείς για δουλειά, η Βρετανία είναι καλό μέρος για να αρχίσει. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι κενές θέσεις απασχόλησης υπολογίζονται σε ένα εκατομμύριο! Πρόκειται για το μεγαλύτερο νούμερο από το 2001 οπότε άρχισαν να τηρούνται στοιχεία και 21% υψηλότερο από τα προ πανδημίας δεδομένα.

Κάπως έτσι η ανεργία έχει βυθιστεί στο 4,7% και οι μισθοί έχουν πάρει την ανηφόρα.

 

ΜΠΥΡΑ: Μην νομίζετε όμως διαβάζοντας τα παραπάνω ότι όλα πάνε καλά στη Βρετανία. Υπάρχει τεράστια έλλειψη στις παμπ σε μπύρα. Τα αίτια αποδίδονται, διαβάζουμε στον τοπικό τύπο, σε ένα συνδυασμό προβλημάτων στη διανομή και τις πρώτες ύλες.

Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι μεγάλες αλυσίδες παμπ που έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένες μάρκες. Για να προσπεράσουν το πρόβλημα αγοράζουν απ’ όπου βρουν στην τοπική αγορά.

Και τα πράγματα μάλλον θα γίνουν χειρότερα καθώς επίκειται απεργία στις μεταφορές….

 

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Για το μεγαλύτερο χακάρισμα στην ιστορία των crypto, που έγινε στην πλατφόρμα Poly Network με λεία κρυπτονομίσματα αξίας άνω των 600 εκατομμυρίων δολαρίων διαβάσατε έγκαιρα στο Euro2day.gr. Όπως διαβάσατε και για την απρόσμενη εξέλιξη με την επιστροφή μεγάλου μέρους των χρημάτων στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Η ιστορία δεν τελείωσε όμως, όπως δεν σταμάτησαν και οι εκπλήξεις. Οι χάκερ γύρισαν, πράγματι, τα περισσότερα κεφάλαια αλλά έχουν κρατήσει 200 εκατ. δολάρια σε έναν λογαριασμό ο οποίος για να ξεμπλοκάρει απαιτείται να δώσουν κωδικό τόσο αυτοί, όσο και η Poly Network.

Τώρα οι χάκερ λένε ότι θα επιστρέψουν τα λεφτά «όταν όλοι είναι έτοιμοι». Η Poly Network από την πλευρά της προσφέρει λύτρα 500.000 δολάρια και μια πρόσκληση να γίνουν «επικεφαλής σύμβουλοι ασφαλείας».

Και το έργο συνεχίζεται…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v