Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 24 2021

Στην προμήθεια αερίου «μπαίνει» η Revoil - Πανσέληνος με ανοργανωσιά, ουρές και άρωμα… αρπαχτής

Στην προμήθεια αερίου «μπαίνει» η Revoil - Πανσέληνος με ανοργανωσιά, ουρές και άρωμα… αρπαχτής

REVOIL: Νέο πεδίο δράσης για τη Revoil. Η εταιρεία βάζει μπρος τον σχεδιασμό της για την επέκτασή της στην προμήθεια φυσικού αερίου.

Το πράσινο φως έδωσε η απόφαση της ΡΑΕ, την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε η εγγραφή της Revoil στο Μητρώο Χρηστών του εθνικού συστήματος φυσικού αερίου (ΕΣΦΑ).

Η εταιρεία διαθέτει από το 2017 άδεια προμήθειας φυσικού αερίου, αλλά φέτος τον Ιούνιο υπέβαλε αίτημα στην Αρχή για να εγγραφεί στο Μητρώο.

Μετά τη σύμβαση που θα υπογράψει με τον ΔΕΣΦΑ, προχωρά στην εκπόνηση της στρατηγικής της, με δύο άξονες: την εξυπηρέτηση της βιομηχανίας και την κίνηση οχημάτων.

Σε αυτή τη φάση ερευνάται πότε και πού θα δημιουργηθεί το πρώτο πιλοτικό πρατήριό της για την τροφοδότηση οχημάτων με CNG.

Η στήλη πληροφορείται ότι ο σχεδιασμός της Revoil ως προμηθευτή φυσικού αερίου θα πάρει ουσιαστικά «σάρκα και οστά» από το δεύτερο εξάμηνο του 2022 και μετά.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Σειρά εκδηλώσεων αλλά και προαναγγελία για ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους είχε προγραμματίσει το υπουργείο Πολιτισμού, με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου, προσκαλώντας το κοινό να τους απολαύσει «την ωραιότερη νύχτα του ελληνικού καλοκαιριού».

Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται και από τα δεκάδες σχόλια στα social media, η επιχείρηση -για μια ακόμη φορά- δεν στέφθηκε από επιτυχία καθώς:

- Στους κλειστούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως λ.χ. το Αρχαιολογικό Μουσείο, οι ουρές ήταν τόσο μεγάλες, δεδομένης και της τήρησης των υγειονομικών μέτρων, που κάποιος θα έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 2 ώρες για να εισέλθει στον χώρο.

- Το διασημότερο «αξιοθέατο» της χώρας, η Ακρόπολη, ήταν κλειστή, με Ελληνες και ξένους που είχαν συρρεύσει να προκαλούν σαματά στην είσοδο και τους υπαλλήλους να μιλούν για… παρεξήγηση. Τελικά, στριμώχθηκαν όλοι στον λόφο του Αρειου Πάγου -τα γνωστά «βραχάκια»-, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, χωρίς φυσικά μάσκες και την αστυνομία που ήταν παρούσα να σφυρίζει αδιάφορα...

- Οσοι θεώρησαν ότι στους εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της χώρας ανήκει και ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και πήγαν ως εκεί, διαπίστωσαν ότι ο χώρος ήταν μεν ανοιχτός, αλλά με τη γνωστή… είσοδο 10 ευρώ -και πιστέψτε μας, αν έχετε πάει με την οικογένεια ως εκεί, θα τα πληρώνατε.

Ουρές, παρεξήγηση και άρωμα… αρπαχτής λοιπόν στην «ωραιότερη νύχτα του καλοκαιριού»…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v