Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 6 2021

Υπόγειες κινήσεις και φήμες για τα κανάλια της TV - Η ιταλική λύση για τους ανεμβολίαστους

Υπόγειες κινήσεις και φήμες για τα κανάλια της TV - Η ιταλική λύση για τους ανεμβολίαστους

MOTOR OIL - ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ: Το ποσό των 19,9 εκατ. ευρώ έβαλε, Απρίλιο και Ιούλιο, η MOH μέσω της θυγατρικής της Mediamax Holdings Ltd, σε αύξηση κεφαλαίου της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, ανεβάζοντας το ποσοστό της στο 76,88%.

Το ποσοστό της Nevine Holdings, συμφερόντων επίσης της MOH, έπεσε στο 23,12%.

 

NOVA - OPEN: Στα βορειοελλαδίτικα Μέσα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι Nova και Ιβάν Σαββίδης συζητούν συμφωνία-πακέτο, η οποία περιλαμβάνει τόσο την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ όσο και την είσοδο της Nova ως στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που ελέγχει το Open TV.

Εξού και η διαπραγμάτευση έχει τραβήξει τόσο πολύ, με τον ΠΑΟΚ να μένει τηλεοπτικά άστεγος…

 

ΕΜΒΟΛΙΑ: Επιθετικά φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κινηθεί η ιταλική κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το θέμα του εμβολιασμού. Οι «αρνητές» είναι παρόντες και στη γειτονική χώρα, που έχει φτάσει σε εμβολιαστική κάλυψη 71,5% και έχει στόχο το 80-90%.

Ο μήνας που τρέχει, είναι κομβικός για να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας στη χώρα που χτυπήθηκε πολύ σκληρά, ειδικά στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Γι’ αυτό η κυβέρνηση βάζει στο τραπέζι την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλους τους κατοίκους άνω των 12 ετών. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη του μήνα, με βασικό κριτήριο πόσοι θα σπεύσουν οικειοθελώς στα εμβολιαστικά κέντρα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v