Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 22 2021

Η Ομικρον έρχεται, οι επιστήμονες φεύγουν! - Ιρανοκαναδός παίζει μπάλα στην Καβάλα - Νέα επεισόδια στην Ελλάκτωρ

Η Ομικρον έρχεται, οι επιστήμονες φεύγουν! - Ιρανοκαναδός παίζει μπάλα στην Καβάλα - Νέα επεισόδια στην Ελλάκτωρ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κάτι σε μονόστηλο κινδυνεύουν να γίνουν οι εισηγήσεις της επιστημονικής επιτροπής που ασχολείται με την πανδημία. Και πώς να μη γίνουν, καθώς όπως φάνηκε για άλλη μια φορά τα τελευταία 24ωρα, οι εξελίξεις τρέχουν πριν από αυτή.

Προχθές Δευτέρα μάθαμε για το σενάριο να υποχρεωθούν και οι εμβολιασμένοι να υποβληθούν σε rapid test προκειμένου να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποιο κατάστημα. Εκ των γεγονότων συνάγεται μάλιστα ότι είχε συζητηθεί και μάλιστα πολύ στην κυβέρνηση. Και αυτό γιατί ο Γ. Οικονόμου γνωστοποίησε ότι είχε καθοριστεί και ποιος θα πληρώσει τον… μουτζούρη (οι εμβολιασμένοι).

Χθες το πρωί το σενάριο έπαιζε «δυνατά», ωστόσο κάηκε δια στόματος του πρωθυπουργού, που δήλωσε ότι «δέχτηκα εισηγήσεις για υποχρεωτικά rapid test σε όλους για την είσοδο σε χώρους διασκέδασης. Τις απέρριψα…».

Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος και πότε εισηγήθηκε. Η επιτροπή μάλλον δεν ήταν, καθώς πριν την τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη, ο Αθ. Εξαδάκτυλος ξεκαθάρισε στον AΝΤ1 ότι είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης (σ.σ. χθες) και δεν έχει προηγηθεί κάποια εισήγηση.

Κατόπιν των παραπάνω, μάθαμε ότι η Επιτροπή δεν συνεδρίασε. Και γιατί να συνεδριάσει άλλωστε. 

Η Όμικρον έρχεται. Δεν συμβαίνει και τίποτα σπουδαίο...

 

ΤΑΙΠΕΔ: Επικρατέστερος των οκτώ αρχικά ενδιαφερομένων για το ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ στην Καβάλα (Νέα Ηρακλείτσα) αναδείχθηκε μέσα από μια γενναία προσφορά στην ηλεκτρονική δημοπρασία που διεξήχθη χθες ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας Alexander Haditaghi.

Η στήλη δεν κατάφερε να εξακριβώσει τι ακριβώς έφερε τον κ. Haditaghi στην Ελλάδα και εν προκειμένω στην Καβάλα, ωστόσο ο ίδιος το καλοκαίρι του 2021 απέκτησε την πλειοψηφία της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας…

Η βασική επιχειρηματική του δραστηριότητα, πάντως, αφορά στη μεσιτεία στεγαστικών δανείων (mortgage broker), η οποία ασκείται μέσω της Radiusfinancial που εδρεύει στον Καναδά.

 

GREENHILL-ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στην απόσυρση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της διοίκησης της Ελλάκτωρ προχώρησε η πλευρά της Greenhill, επαναλαμβάνοντας αντίστοιχη κίνηση που έκανε το καλοκαίρι.

Κατά την Greenhill, τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα αφορούσαν αίτημα αποζημίωσης, το οποίο κρίθηκε πως δεν έχει νόημα, καθώς αναμένεται η εκδίκαση της κύριας δίκης για το αίτημα ακύρωσης των αποφάσεων της τακτικής γενικής συνέλευσης του ομίλου Eλλάκτωρ (27-01-2021), από την οποία ως γνωστόν εξαιρέθηκε χωρίς να έχει το δικαίωμα ψήφου.

Από την άλλη, τα μπρος-πίσω της Greenhill ερμηνεύονται από την πλευρά της διοίκησης της Eλλάκτωρ ως υπαναχώρηση, ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v