Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 14 2022

Λύση «1+1» για να βρεθούν εργαζόμενοι - Οι έξι μνηστήρες του Βενέτη - Σφηνάκια για Φρεσκούλη και Ελληνικά Καλώδια

Λύση «1+1» για να βρεθούν εργαζόμενοι - Οι έξι μνηστήρες του Βενέτη - Σφηνάκια για Φρεσκούλη και Ελληνικά Καλώδια

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ: Ούτε μια, ούτε δύο αλλά συνολικά 6 προτάσεις για την εξαγορά της έχει δεχθεί η γνωστή αλυσίδα εστίασης από ενδιαφερόμενους επενδυτές όπως μαθαίνει η στήλη. Το τίμημα άκρως δελεαστικό, έως και δύο φορές την αξία της, λέει στη στήλη γνώστης των κρούσεων που έχουν γίνει στη διοίκησή της.

Όμως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Οι μέτοχοι δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν.

 

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ: Ο κλάδος της εστίασης μαζί με τον τουριστικό κλάδο ψάχνει και δεν βρίσκει εργαζόμενους. Αυτό δεν το λέει η στήλη, το έχουν πει ουκ ολίγοι εκπρόσωποι εταιρειών του χώρου. Όμως χέρια δεν υπάρχουν.

Γι' αυτό τον λόγο, η μία μετά την άλλη εταιρεία ανεβάζει το budget, δίνει extra bonus και παροχές.
Η στήλη άκουσε ότι η γνωστή αλυσίδα Γρηγόρης Μικρογεύματα δίνει υψηλές αποδοχές, υπερδιπλάσιες από τον βασικό μισθό, για όσους αποφασίσουν να στελεχώσουν τα καταστήματά της στη νησιωτική χώρα.

Εκτός από τον μισθό, στα έξτρα περιλαμβάνεται η διασφάλιση στέγης και τροφής και επιπλέον μηνιαίο bonus, αν ο εργαζόμενος φέρει στην αλυσίδα και έναν φίλο του.

Κάτι σαν «ένα συν ένα»...

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ: Μια ακόμη επένδυση έχει έτοιμη στα σκαριά η εταιρεία. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε την υπαγωγή στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου το επενδυτικό της σχέδιο.

Η νέα επένδυση αναφέρεται στην επέκταση της δυναμικότητας του εργοστασίου της στον Δήμο Τανάγρας και το ενισχυόμενο κόστος είναι 1,824 εκατ. ευρώ.

 

ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ: Στην υδροπονία αποφάσισε να επενδύσει η εταιρεία του Χρυσόστομου Μαυρόπουλου στην οποία συμμετέχει και ο Απόστολος Ταμβακάκης. Όπως μαθαίνει η στήλη, επενδυτικό σχέδιο της Eurocatering εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Η επένδυση εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, κεφάλαια που θα κατευθυνθούν για τη δημιουργία θερμοκηπίου υδροπονίας. Η επένδυση, όπως και αυτή της Ελληνικά Καλώδια, γίνεται στον Δήμο Τανάγρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v