Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 11 2022

Δυο στα δυο για την Lamda - Βαλίτσες για Καναδά ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης - Η Dimand, η πρόωρη εξαγορά και το bonus

Δυο στα δυο για την Lamda - Βαλίτσες για Καναδά ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης - Η Dimand, η πρόωρη εξαγορά και το bonus

ΠΑΣΟΚ: Για Μοντρεάλ και Κεμπέκ ετοιμάζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης τον Δεκαπενταύγουστο, αφού οι εξελίξεις με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις δεν του ακύρωσαν τα σχέδια. Κι αυτά είναι να απευθυνθεί στους Έλληνες ομογενείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και θα ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους στις ελληνικές εκλογές.

Αν και δεν υπάρχει (μέχρι στιγμής…) μαζική εγγραφή ψηφοφόρων, αφού ο νόμος που ψηφίσθηκε το 2019 θέτει αυστηρές προϋποθέσεις, ο κ. Ανδρουλάκης ποντάρει στο ισχυρό ρεύμα που είχε “το παλιό ΠΑΣΟΚ” στην καναδική πλευρά του Ατλαντικού, λόγω των ειδικών σχέσεων που είχε αναπτύξει εκεί το πρόπλασμα του κόμματος, ΠΑΚ, και προσωπικά ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Το ταξίδι είχε σχεδιαστεί πριν ξεσπάσει η υπόθεση της παρακολούθησης του, αλλά τώρα οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι θα του δώσει “άλλο αέρα” σε όλες τις δημόσιες ομιλίες του... 

 

LAMDA: Δύο θετικές ειδήσεις μέσα σε μια ημέρα είχε η Lamda. Εκδόθηκαν, επιτέλους, οι αντικειμενικές αξίες για τις εκμεταλλεύσιμες ζώνες της έκτασης του Ελληνικού, όπως και η οικοδομική άδεια για τον Marina Residential Tower (Riviera Tower).

Όπως είχε δηλώσει η διοίκηση, κατά την τελευταία τηλεδιάσκεψη με αναλυτές, οι δύο προαναφερθείσες εξελίξεις αποτελούν προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν οι υπογραφές προσυμφώνων μεταβίβασης οικοπέδων για βίλες και διαμερισμάτων του Riviera Tower.

Βέβαια, για το Riviera Tower απαιτείται και η ολοκλήρωση της σύστασης οριζόντιων ιδιοκτησιών.

 

DIMAND: Πρόγραμμα επαναγοράς (buyback) ως 150 χιλ. μετοχών με κατώτατη τιμή τα 10 ευρώ και ανώτατη τα 17,25 ευρώ καλούνται να εγκρίνουν στην τακτική γενική συνέλευση της 7ης Σεπτεμβρίου, οι μέτοχοι της εισηγμένης.

Ταυτόχρονα, καλούνται να εγκρίνουν ότι οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα διανεμηθούν δωρεάν σε μέλη του Δ.Σ, προσωπικό της εταιρείας καθώς και σε συνεργάτες, ως επιβράβευση για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και την εισαγωγή της στο Χ.Α.

 

DIMAND ΙΙ: Η εταιρεία διέθεσε τα 50,89 εκατ. ευρώ από τα καθαρά έσοδα της ΑΜΚ για την πρόωρη εξαγορά 4.048.200 προνομιούχων μετοχών κυριότητας H.I.G Capital (μέσω Tempus), τις οποίες αφού αγόρασε, ακυρώνει.

Επρόκειτο για προνομιούχες με τσουχτερό σταθερό επιτόκιο (10%) και δικαίωμα επί κερδών. Αυτό είναι το άλλο σημαντικό θέμα της τακτικής γενικής συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v