Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ασιατικές αγορές

Σε στάση αναμονής οι επενδυτές, μετά από τη χθεσινή πτώση της Wall Street, με οδηγό τις αδύναμες λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ, και το χωρίς κατεύθυνση χθεσινό trading των ευρωπαϊκών μετοχών, καθώς αναμένονται οι εξελίξεις για το Brexit.

Ενισχύονται οι μετοχές στο Χονγκ Κονγκ την Πέμπτη ενώ υποχωρούν στην υπόλοιπη Ασία, μετά το προσεκτικό trading κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη.

Στο Χονγκ Κονγκ, ο δείκτης Hang Seng ενισχύεται 0,65%, ο Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε με μικρή πτώση κατά 0,09%, ο ΑSX στην Αυστραλία ολοκλήρωσε συνεδρίαση 0,7% χαμηλότερα, ενώ στην Κίνα ο Shanghai υποχωρεί 0,2%. Στη Νότια Κορέα, ο KOSPI διολισθαίνει 0,4%.

Η συνεδρίαση στις αγορές της Ασίας έρχεται μετά από τη χθεσινή πτώση της Wall Street, με οδηγό τις αδύναμες λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ, και το χωρίς κατεύθυνση χθεσινό trading των ευρωπαϊκών μετοχών, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Brexit.

Στην αγορά συναλλάγματος, η στερλίνα υποχωρεί 0,6% και αλλάζει χέρια στο $1,2755, ενώ το αμερικανικό αργό χάνει 1%, στα 52,81 δολάρια ανά βαρέλι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v