Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χωρίς κατεύθυνση οι ευρωπαϊκές αγορές

Η Φρανκφούρτη κινείται οριακά χαμηλότερα, όπως και το Λονδίνο ενώ το Παρίσι οριακά υψηλότερα. Ανοδος 0,1% για τη Μαδρίτη και το Μιλάνο. Ανοδο 1,2% για τις τιμές πετρελαίου.

Χωρίς κατεύθυνση οι ευρωπαϊκές αγορές

Σταθεροποιητικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές τη Δευτέρα, χωρίς κατεύθυνση την πρώτη μέρα της εβδομάδας.

Η Φρανκφούρτη κινείται οριακά χαμηλότερα, όπως και το Λονδίνο ενώ το Παρίσι οριακά υψηλότερα. Ανοδος 0,1% για τη Μαδρίτη και το Μιλάνο.

Μικτά κινήθηκαν τα χρηματιστήρια σε Ασία-Ειρηνικό, με τους επενδυτές να αντιδρούν στα εμπορικά στοιχεία της Κίνας που δημοσιεύθηκαν το Σαββατοκύριακο. Οι κινεζικές εξαγωγές τον Οκτώβριο αυξήθηκαν 27,1% σε ετήσια βάση - ήταν υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 24,5%.

Κέρδη 1,2% για τις τιμές πετρελαίου, με το αμερικανικό αργό στα 82,20 δολάρια και το μπρεντ στα $83,62 ανά βαρέλι.

Στην υπόλοιπη ειδησεογραφία της ημέρας, εκτινάχθηκε η τιμή του Bitcoin τη Δευτέρα, ξεπερνώντας για άλλη μία φορά το όριο των 66.000 δολαρίων, επιστρέφοντας σε πορεία για νέα ρεκόρ και πλησιάζοντας το ρεκόρ των 67.016,50 που είχε χτυπήσει στις 20 Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα το Ethereum ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 4.700 δολάρια.

Το θετικό κλίμα επικρατεί καθώς αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα λάβουν τους πρώτους τους μισθούς αποκλειστικά στο πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v